Βαθμολογία

«Πρόταση-βόμβα» της Παρί για τον Νεϊμάρ! (PIC)

Έτοιμη να καλύψει την ρήτρα ύψους 222.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Νεϊμάρ εμφανίζεται η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία καταθέτοντας «πρόταση-μαμούθ» στην Μπαρτσελόνα.

Στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει ήδη δημοσιεύματα τα οποία κάνουν λόγο για το μέλλον του Βραζιλιάνου το οποίο προβλέπεται δύσκολο στη Βαρκελώνη. Τα ίδια θέλουν μάλιστα τον πατέρα του ποδοσφαιριστή να ταξιδεύει στο Παρίσι σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους ιθύνοντες των κυπελλούχων Γαλλίας.

Το συμβόλαιο που προτάθηκε άγγιζε τα 30.000.000 ευρώ ετησίως, ενώ φαίνεται πως υπάρχει και πρόβλεψη και για επιπλέον αμοιβή σε περίπτωσης επίτευξης στόχων.

Η «Marca» πάντως το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω, καθώς στην πρώτη σελίδα της επισημαίνει την επιθυμία του Νασέρ Αλ Κελαϊφί να φέρει το Νεϊμάρ στην Παρί, για το λόγο αυτό και είναι έτοιμος να καλύψει τη ρήτρα του Βραζιλιάνου των 222.000.000 ευρώ. Ένα ενδεχόμενο το οποίο εφόσον συμβεί, θα ταράξει τα νερά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά κυρίως θα διαφοροποιήσει τα χρηματιστηριακά δεδομένα του χώρου.