Βαθμολογία

«Ενωμένοι και δυνατοί για το καλό του Αχιλλέα μας»!

Έπειτα από το πέρας του χθεσινού Διοικητικού Συμβουλίου και την παράδοση των «σκήπτρων» της προεδρίας στον κ. Χρήστο Τσαπραΐλη ο παραιτηθείς πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Χρήστος Μπασαγιάννης προέβη στην εξής δήλωση.

Ο κ. Μπασαγιάννης βρισκόταν στο «τιμόνι» της ομάδος για 3 χρόνια και ήταν ο πρόεδρος με τον οποίο οι «Μυρμιδόνες» κατάφεραν την περσινή σεζόν να κατακτήσουν το νταμπλ και να επιστρέψουν στην Γ Εθνική έπειτα από 27 ολόκληρα χρόνια. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ύστερα από τρία χρόνια τα οποία πέρασαν με πολύ αγώνα και αγωνία η δικαίωση ήρθε την φετινή σεζόν. Έπειτα από το πέρας της σεζόν πάρθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο η απόφαση ότι είναι σκόπιμο για την ενότητα και το καλό του Αχιλλέα να γίνει η αλλαγή στον προεδρικό θώκο, ώστε να αλλάξει και το διοικητικό προφίλ, θεωρώντας από όλους μας ότι το όνομα του κ. Τσαπραΐλη είναι πιο ενωτικό και για χάριν αυτής της ενότητας όλων των ανθρώπων του συλλόγου και των φιλάθλων ο κ. Τσαπραΐλης ανέλαβε τον ρόλο του προέδρου σε αυτή την νέα εποχή.

Εγώ από την πλευρά μου θα βρίσκομαι στο νέο Δ.Σ μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες που ανακοινώθηκαν στο Συμβούλιο και θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου με τον ίδιο ζήλο και πάθος όπως και στο παρελθόν στηρίζοντας τον κ. Χρήστο Τσαπραΐλη όπως έπραξε και ο ίδιος το διάστημα που ήμουν εγώ στο «τιμόνι» της ομάδος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό μου αυτή την δύσκολη και επίπονη τριετία και δηλώνω «παρών» στην νέα εποχή του Αχιλλέα μας».