Βαθμολογία

«Χωριάτης» ο Τέρι

Μία μεταγραφή που θα συζητηθεί αρκετά κατάφερε να ολοκληρώσει η Άστον Βίλα, η οποία έκανε δικό της τον Τζον Τέρι. Ο 36χρονος έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι και επέλεξε την ομάδα της Τσάμπιονσιπ.

Μπορεί να υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλους, όπως η Μπόρνμουθ της Πρέμιερ Λιγκ, όμως, για την επόμενη χρονιά ο διεθνής Άγγλος στόπερ θα είναι κάτοικος Μπέρμιγχαμ και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τη Βίλα να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Είμαι ευχαριστημένος που θα συνεχίσω στην Άστον Βίλα. Είναι μια ομάδα που πάντα θαύμαζα. Οι εγκαταστάσεις είναι φανταστικές και το Βίλα Παρκ είναι ένα από τα πιο ωραία γήπεδα της χώρας. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει κάτι ιδιαίτερο τη νέα σεζόν».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τέρι έχει κατακτήσει ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Γιουρόπα Λιγκ, τέσσερα πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα και τρία Λιγκ Καπ φορώντας τη φανέλα της Τσέλσι και ότι έχει παραστάσεις από Euro και Μουντιάλ με τα «τρία λιοντάρια».