Βαθμολογία

Ξύλο μεταξύ γονέων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων (video)

Ένα ακόμη θλιβερό περιστατικό για τον ελληνικό αθλητισμό καταγράφηκε την Κυριακή (2/7) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων, στον τελικό του οποίου αναμετρήθηκαν Φάρος και Παναθηναϊκός.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα από το Κερατσίνι βρέθηκε να προηγείται ακόμη και με +9, αλλά στη συνέχεια γνώρισε την ήττα έχοντας παράπονα από τη διαιτησία. Πρωταθλητής στέφθηκε ο Παναθηναϊκός και η ένταση στη συνέχεια ήταν μεγάλη.

Μετά το φινάλε κάποιος από τον Φάρο πήδηξε τα κάγκελα και χτύπησε στην πλάτη τον διαιτητή Σταματόπουλο! Το επεισόδιο αρχικά φάνηκε να λήγει εκεί, αφού ακολούθησε η απονομή. Κατά τη διάρκειά της η ένταση στις κερκίδες ολοένα και μεγάλωνε.

Τελικά οι γονείς των παιδιών άρχισαν τις μπουνιές και το περιστατικό κράτησε 6-7 λεπτά. Η κάμερα που κατέγραφε το ματς στράφηκε προς τα κορίτσια για να μη δείχνει αυτές τις σκηνές, αλλά από τις εκφράσεις τους μπορεί κανείς να καταλάβει τι έβλεπαν. Κάποιες, μάλιστα, προσπάθησαν να πηδήξουν τα κάγκελα και να πάνε στις κερκίδες, αλλά τις σταμάτησαν οι ψυχραιμότεροι. Μπορείτε να δείτε δεξιά το βίντεο (μετά το 13.50).

">http://