Βαθμολογία

Ακυρώθηκαν οι εκλογές, ορίζεται νέα ημερομηνία...

Ημέρα επιβεβαίωσης ήταν η σημερινή (9/6) για το Athleticlarissa.gr το οποίο σας είχε προειδοποιήσει ότι οι εκλογές της ΕΠΣ Λάρισας με σκοπό την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.  βρίσκονταν "στον αέρα",  αφού η θητεία της προηγούμενης διοίκησης έχει λήξει από την Παρασκευή 2 Ιουνίου, καταληκτική ημερομηνία μέχρι την οποία έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί οι εκλογικές διαδικασίες.

Προ λίγου, εκδόθηκε η απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο που ακυρώνει τη διενέργεια των εκλογών για την Τρίτη (13/6). Το Διαιτητικό Δικαστήριο προχωρά σε σύσταση της διοικούσας επιτροπής η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα (12/6). Εκεί θα βρίσκονται άτομα τόσο από την πλευρά Γρηγορίου όσο και από την πλευρά Μπουχλαριώτη.

Λογικά οι εκλογές θα γίνουν περίπου στα μέσα Ιουλίου, κάτι που συνεπάγεται βέβαια ταλαιπωρία για τα σωματεία καθώς οι διαδικασίες θα μπορούσαν να είχαν ολοκληρωθεί πιο νωρίς νομότυπα. Η Διοικούσα επιτροπή που θα οριστεί θα είναι η αρμόδια που θα διενεργήσει εκλογές. Κατέθεσε ο Δημήτρης Μπουχλαριώτης ως επικεφαλής της παράταξης «Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό» σήμερα (9/6) το πρωί στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Από την πλευρά της απελθούσας διοίκησης βρέθηκε ο Ζήσης Γρηγορίου, ο οποίος ζήτησε δίμηνη παράταση της δικής του θητείας.