Βαθμολογία

«Στον αέρα» οι εκλογές της ΕΠΣΛ;

ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 9 ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Μπορεί η απελθούσα διοίκηση της ΕΠΣ Λάρισας να ανακοίνωσε την διεξαγωγή των εκλογών με σκοπό την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. για την Τρίτη 13 Ιουνίου αλλά η όλη διαδικασία βρίσκεται αυτή την στιγμή "στον αέρα", αφού η θητεία της προηγούμενης διοίκησης έχει λήξει από την Παρασκευή 2 Ιουνίου, καταληκτική ημερομηνία μέχρι την οποία έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί οι εκλογικές διαδικασίες.

Προς το παρόν υπάρχει κενό εξουσίας στην κορυφή της διοργανώτριας του τοπικού ποδοσφαίρου, κάτι που ανησύχησε λογικά αρκετά από τα σωματεία του νομού. Έτσι, εννέα από αυτά (Αχιλλέας Φαρσάλων, Δόξα Αργυροπουλίου, Ολυμπιακός Αμπελιάς, ΑΟ Ελευθερών, Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, Ολυμπιακός Χειμαδίου, Δόξα Βαλανίδας, Δευκαλίων Κρανέας, Μύτικας Καλυβίων) προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ζητώντας να "θωρακιστεί" το κύρος της αμφισβητούμενης διαδικασίας, ώστε το εκλογικό αποτέλεσμα να είναι απολύτως αδιάβλητο.

Επικουρικά, τα προσφεύγοντα σωματεία ζητούν τον διορισμό προσωρινής διοικούσης επιτροπής στην ΕΠΣΛ, η οποία θα αναλάβει στον εντελώς απαραίτητο χρονικό ορίζοντα να προχωρήσει στην διεξαγωγή αρχαιρεσιών, σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσης αλλά και την κείμενη αθλητική νομοθεσία.

Η προσφυγή των "9" προσδιορίστηκε να συζητηθεί το πρωί της Παρασκευής 9 Ιουνίου με την διαδικασία του κατεπείγοντος, προκειμένου να εκδοθεί αμέσως απόφαση που θα επαναφέρει την κανονικότητα στα τοπικά ποδοσφαιρικά πράγματα.