Βαθμολογία

Το 7ο Motor Festival στο ΟΑΚΑ (26-28/5)

Το 7ο Motor Festival παίρνει τεράστιες διαστάσεις πριν τη μεγάλη αυλαία. Σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 23/5 στο δημαρχείο Αμαρουσίου θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα.
 
Το 7ο Motor Festival που θα διεξαχθεί το τριήμερο 26-27-28 Μαΐου στο ΟΑΚΑ υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου έχει πάρει, πλέον, πολύ μεγάλες διαστάσεις. Είναι ένα γεγονός που αποτελεί το βασικό θέμα συζήτησης και κυρίως ραντεβού συνάντησης, καθώς, ως φαίνεται, θα είναι όλοι εκεί!

Περισσότερα από 150 περίπτερα από το χώρο της μηχανοκίνησης και από άλλους επαγγελματικούς κλάδους θα στηθούν γύρω από την αρένα του Motor Festival και εντός αυτής οι  πιο διάσημοι οδηγοί της μηχανοκίνησης, όλος ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. Μαζί θα συνθέσουν  το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης!

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, θα προλογίσει τη συνέντευξη Τύπου

Την προσεχή Τρίτη 23/5 σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, και ο διοργανωτής, Μιχάλης Κοντιζάς, θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου για τη μεγάλη αυτή γιορτή της μηχανοκίνησης. Τη μεγαλύτερη στην Ελλάδα. Στη συνέντευξη Τύπου θα ανακοινωθεί και το πλήρες πρόγραμμα του 7ου Motor Festival, την αυλαία του οποίου θα ανοίξει ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 19:00.

Test Drive για τους θεατές από τη Nissan!

Οι εκπλήξεις, πάντως, συνεχώς αυξάνονται και μια από αυτές είναι το γεγονός πως οι έμποροι νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων θα δώσουν δυναμικό «παρών».

Η Nissan Μουστάκας μπαίνει με τα νέα της μοντέλα Nissan Micra, Juke Nismo και φυσικά το επικό GTR για τους λάτρεις της ταχύτητας και της δύναμης.  Τα μοντέλα θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών για Test Drive κι αυτό θα δώσει σίγουρα μεγάλη χαρά σε όσους ζήσουν από κοντά το πολυαναμενόμενο νέο Nissan Micra και το Juke Nismo. Η πρόσφατη παράδοση της Nissan με τα Qashqai και Juke αποδεικνύει ότι έχουν τον τρόπο τους οι Ιάπωνες να κερδίσουν ματιές και θαυμαστές. Έτσι και το Micra ποντάρει πολλά στις σπορ γραμμές και στο επιθετικό του look.

Ακόμη ο Νίκος Τσόγιας, ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα με πάνω από 250 αυτοκίνητα μπαίνει υποστηρικτής στο 7ο Motor Festival με μια σειρά αυτοκινήτων που ο κόσμος θα απολαύσει να δει και να επιλέξει.

Από το χώρο της μοτοσυκλέτας δυναμικές παρουσίες, τις οποίες αξίζει να σημειώσουμε, είναι του Τόγελου με στοκ από γνήσια και aftermarket ανταλλακτικά μοτοσυκλετών, αλλά και scooter. Του Μυλωνίδη στα ελαστικά, όπως και του Γερολυμάτου σε βελτιώσεις αγωνιστικών μοτοσυκλετών και τέλος του Motonio.

Η έκθεση του 7ου Μotor Festival όλο και δυναμώνει και κερδίζει όλο και περισσότερους λάτρεις από όλες τις ηλικίες, ενώ παράλληλα ενισχύονται και τα θεάματα στην ειδικά διαμορφωμένη αρένα στο ΟΑΚΑ με  Drift Show, Monster Truck, Free Style , Motor cross, Super Cars, αγωνιστικά, ιστορικά, χορεύτριες, βεγγαλικά, Led show, καπνό και λάστιχο και θετική, χαρούμενη διάθεση. Το ραντεβού έχει δοθεί εδώ και καιρό: 26-27-28 Μαΐου στο ΟΑΚΑ!