Βαθμολογία

Παράταση στην αγωνία για τον Απόλλωνα Λάρισας (PICS)

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε σήμερα (7/5) η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας στο Βατάν από τον Διαγόρα Σεβαστής για την 28η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ
Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση των φωτογραφιών

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων σε σχέση με την εικόνα που έχει στα άλλα ματς και γνώρισε την ήττα από την μακεδονική ομάδα κάτι που παρατείνει την αγωνία σχετικά με την άνοδο του Απόλλωνα στην Football League.

Πλέον μετά το αποτέλεσμα αυτό και την τρίτη ήττα της λαρισινής ομάδας στο πρωτάθλημα, μετά από αυτές με Πύδνα Κίτρους και Ρήγα Φεραίο και την νίκη της ΑΕ Καραϊσκάκης με 2-0 κόντρα στην Νίκη Βόλου, θέλει πλέον στο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη την επόμενη Κυριακή 14 Μαΐου στην Φιλιππούπολη την νίκη προκειμένου να μην ταξιδέψει την τελευταία αγωνιστική στον γειτονικό Βόλο με την ανάγκη των βαθμών για πολλούς και διαφόρους λόγους.

Κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες, με αεράκι, η αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με αντίπαλο τον Διαγόρα Σεβαστής, σε ένα γήπεδο χαλί με την διοίκηση της λαρισινής ομάδας να δίνει σύσσωμη το παρών παρουσία του προέδρου Παναγιώτη Μαντζανά, ενώ αρκετοί φίλαθλοι έδωσαν το παρών στην αναμέτρηση.

Ένα παιχνίδι μέτριο ποιοτικά στο πρώτο ημίχρονο, με ρυθμό βέβαια και από τις δυο ομάδες και την μπάλα πάνω κάτω, όμως πέραν των δυο τερμάτων οι ομάδες δεν είχαν κάποια μεγάλη φάση μπροστά στις δυο εστίες. Στην επανάληψη και παρά τις γρήγορες αλλαγές του Σάκη Θεοδοσιάδη η εικόνα του Απόλλωνα δεν άλλαξε και σε μια φάση ο αειθαλής Μίμης Μπενίσκος σκόραρε για το τελικό 2-1 και την νίκη του Διαγόρα Σεβαστής.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη άνοιξε το σκορ στο 25' όταν ο Σταυράκης έκανε ελεύθερο με την μπάλα να σκάει στο κέντρο, να γίνεται τσαφ στην άμυνα της Σεβαστής και με την εύνοια του αέρα ο Σαχινίδης από τα δεξιά με ωραίο μονοκόμματο σουτ έκανε το 0-1. Η απάντηση της ομάδας του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου ήταν άμεση και έτσι με την σέντρα και λάθος εκτίμηση των αμυντικών του Απόλλωνα ο Δεμιρτζόγλου στο κενό χώρο με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σταυράκη για το 1-1.

Στην επανάληψη μια κεφαλιά του Σκούπρα στο 49' μέσα από την περιοχή απομάκρυνε την τελευταία στιγμή πάνω στη γραμμή ο Σκλιοπίδης, ενώ στο 76' από φάουλ των γηπεδούχων η άμυνα του Απόλλωνα τραβήχτηκε για off side και έτσι ο Μπενίσκος με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1 για την ομάδα του. Μοναδική αντίδραση για την φιλοξενούμενη ομάδα το σουτ του Καμπέρη στο 84' που πέρασε άουτ.

Με την λήξη της αναμέτρησης η καλή εικόνα πήγε να χαλάσει όταν ο Ρωμανίδης των γηπεδούχων και ο Ιβανίδης του Απόλλωνα είχαν διαπληκτισμό με συνέπεια ο ρέφερι Παλιούρας να αποβάλει τον τερματοφύλακα της Σεβαστής και στον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα να δείξει κίτρινη κάρτα.

Διαιτησία: Παλιούρας (Μποζατζίδης, Τασόπουλος).

Διαγόρας Σεβαστής (Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος): Ρωμανίδης, Σκλιοπίδης, Γεωργίου, Δημητρίου, Αβραμίδης, Μίχος, Δεμιρτζόγλου (85' Σαμανίδης), Δημητρουλόπουλος, Μυλωνάς (89' Κατσιαμήτας), Καρατζάογλου (74' Μπενίσκος), Καράμπελας.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Ιβανίδης, Μηνάς (46' Σκούπρας), Διβανές, Σαχινίδης, Σουλίδης (71' Καμπέρης), Μανσάνο (61' Κυριάκος).