Βαθμολογία

Η αποστολή του Απόλλωνα Λ. για το κομβικό ματς με την Σεβαστή

Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος έχει μπεί ο πρωτοπόρος Απόλλων Λάρισας, όπου την Κυριακή (07/05, 17.00) θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα Σεβαστής εκτός έδρας, στο γήπεδο του Βατάν στην Κατερίνη, για την 28η αγωνιστική του πρωατθλήματος του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Σε αυτό το κομβικό παιχνίδι, ο τεχνικός των Λαρισαίων κ. Σάκης Θεοδοσιάδης ζήτησε από τους πάικτες του, και στην Σαββατιάτικη τελευταία προπόνηση που έγινε στο γήπεδο Φιλιππούπολης, να επιδείξουν την κατάληλη σοβαρότητα και να επιδιώξουν το αυτονόητο.

Ο coach του Απόλλωνα δεν μπορεί να υπολογίζει γι αυτό τον σημαντικό αγώνα τους τραυματίες Marcello Penta, Πλάτωνα Καρακατσάνη, Χρήστο Αγρόδημο και Ratko Mutafchiyski. Επίσης, εκτός για λόγους τακτικής, έμειναν οι Κουρδής, και Μάρκου.

Στην αποστολή των "κυανόλευκων" επιστρέφουν οι Γιαννακόπουλος, Γκουντρουμπής και Κολοβός. Δεκαεννέα παίκτες παίρνει κοντά του, ο κ. Σάκης Θεοδοσιάδης και αυτοί είναι οι εξής:

Σταυράκης (Τ), Φιρινίδης (Τ), Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ανδρέου, Σκούπρας, Σάββας, Ιορδανίδης, Μηνάς, Σουλίδης, Κυριάκος, Ιβανίδης, Κολοβός, Καμπέρης, Manzano, Διβανές, Σαχινίδης, Συράκος.και Γκουντρουμπής.

- Η αποστολή του Απόλλωνα θα αναχωρήσει στις 11.45 από την Λάρισα, ενω θα γευματίσει στην γνωστή ψαροταβέρνα "Κυματολήγη" στον Πλαταμώνα. Την ομάδα αναμένεται να συνοδεύσουν αρκετοί Λαρισαίοι φίλαθλοι.