Βαθμολογία

Με «χρυσό σκόρερ» τον Ραπτοτάσιο ο Δαμασιακός! (PICS)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ραπτοτάσιο, ο Δαμασιακός πήρε στο 95! μια σπουδαία νίκη που τον διατηρεί σε τροχιά ανόδου κόντρα στον Ολυμπιακό Αμπελιάς με σκορ 1-0.

Ο Δαμασιακός πατούσε καλύτερα και έκανε ευκαιρίες για γκολ, ενώ η Αμπελιά έπαιξε με αντεπιθέσεις, έχοντας τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους στο 40'. Στο 5ο' λεπτό ο Ραπτοτάσιος έβγαλε ωραία σέντρα και ο Λούτσος έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 8' ο Νάκας έκανε την πρώτη σέντρα, ο Τσιάλτας την δεύτερη και η κεφαλιά του Λόυτσου πέρασε πάνω από την εστία.

Στο 10' το κόρνερ εκτέλεσε ο Σκλαπάνης και έδιωξε σε κόρνερ ο Μιγδάνης. Στο 12' το σουτ του Ραπτοτάσιου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 38' το φάουλ του Σκλαπάνη, απομάκρυνε σε κόρνερ ο Μιγδάνης. Στο 40' ο Σκλαπάνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τσαντόπουλος βρήκε χώρο για το σουτ και ο Ντόκός έσωσε πάνω στη γραμμή την παραβίαση της εστίας της ομάδας του. Στο 41' το σουτ του Λέτσιου Σ. έδιωξε σε κόρνερ ο Μπράνος. Στο 42' το καλό κόρνερ του Λέτσιου, έδιωξε με γροθιές ο Μπράνος.

Στο δεύτερο μέρος ο Δαμασιακός ανέβασε «στροφές», πίεσε, είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά η Αμπελιά αμύνθηκε πολύ καλά. Μια καλή φάση στο δεύτερο μέρος ήρθε για τους γηπεδούχους... Στο 58' την πρώτη σέντρα έκανε ο Ντόκος, τη δεύτερη ο Τσιάλτας, την κεφαλιά του Λούτσου απέκρουσε ο Μπράνας και η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι. Το παιχνίδι «κυλούσε» προς την ολοκλήρωσή του με τους γηπεδούχους να πιέζουν τον αντίπαλο και εν τέλει να δικαιώνονται πανηγυρικά στο 95!

Από την ωραία εκτέλεση φάουλ του Λέτσιου Κ., ο Ραπτοτάσιος με άψογο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία και έβαλε το «χρυσό γκολ» για την ομάδα του που διατηρεί «πολύ ζεστά» τις ελπίδες της για άνοδο.

Δείτε τη σύνθεση με την οποία αγωνίστηκε ο Δαμασιακός: Κώστας Καζάκης: Μιγδάνης, Νάκας (81' Λέτσιος Γ.), Ντόκος, Μόκας, Δούκας, Λέτσιος Κ., Τσιάλτας, Τιούτιος (85' λ. τρ. Βίδρας Θ.), Λέτσιος Α., Λούτσος, Ραπτοτάσιος.

Δείτε τη σύνθεση με την οποία αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς: Ελευθέριος Καλογύρου: Μπράνος, Τολιόπουλος, Μιαρίτης, Καραγκέλης, Δενελάβας Ν., Σκλαπάνης, Τσαντόπουλος, Διμακόπουλος (71' Κουλάκογλου), Δενελάβας Λ., Λέτσος, Δεμίρης (Παναγιωτόπουλος 87').

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κουκούλης Αδάμος, πρώτος βοηθός ο Μάνος Βασίλειος και δεύτερος ο Δήμου Γεώργιος.