Βαθμολογία

Ύστατη προσπάθεια για αλλαγή ώρας στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Νέα προσπάθεια για αλλαγή ώρας στον τελικό της Volley League, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, με τη Nova να επιδιώκει να μεταφέρει το ματς μισή ώρα πίσω. Αρνητικός και πάλι ο «δικέφαλος του Βορρά».

Ακόμη ένα επεισόδιο για την ώρα διεξαγωγής του πέμπτου τελικού της Volley League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που θα κρίνει τον φετινό τίτλο. Το αίτημα των «ερυθρόλευκων» και της Nova για να μεταφερθεί το ματς, που είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 την Κυριακή (07/05) στο κλειστό του Ρέντη, στις 17:30 (λόγω του ότι στις 20:30 είναι προγραμματισμένη η φιέστα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη) απορρίφθηκε την Παρασκευή με 3-0 ψήφους από την επιτροπή της ΕΣΑΠ.

Σήμερα, έγινε νέα προσπάθεια από το συνδρομητικό κανάλι σε συνεννόηση με τη Λίγκα, ώστε να πάει μισή ώρα πίσω (18:30) το ματς. Οι Πειραιώτες είναι θετικοί φυσικά σε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά ο «δικέφαλος του Βορρά» δείχνει και πάλι αρνητικός και τονίζεται ότι θα είναι στο γήπεδο στις 17:30 για να ξεκινήσει το ματς στις 19:00 και πως δεν πρόκειται να κατέβει στον αγώνα αν αυτός μεταφερθεί σε άλλη ώρα. Οπότε, το πιθανότερο σενάριο, με τα τωρινά δεδομένα, είναι να μην αλλάξει η ώρα και να ξεκινήσει η μεγάλη «μάχη» στις 19:00.