Βαθμολογία

«Θα είναι έτοιμο από πλευράς υποδομών το Πανθεσσαλικό»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 , έκανε ο εκτελών χρέη δημάρχου Βόλου Θάνος Θεοδώρου, ο οποίος παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν στην εγκατάσταση, παραδέχτηκε ότι με τη συνεργασία Δήμου, ΕΠΟ αλλά και της αστυνομίας όλα θα κυλήσουν ομαλά τόσο στο θέμα των υποδομών, όσο και σε αυτό της ασφάλειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στο Βόλο: «Εμείς από τη στιγμή που έγινε γνωστό από την ΕΠΟ πως θα γίνει ο τελικός εδώ, αυτό μας χαροποίησε γιατί είναι διαφήμιση της πόλης. Είπαμε από την πρώτη στιγμή στην ΕΠΟ και τις δύο ΠΑΕ ότι θα συμβάλλουμε ως δήμος Βόλου για να μη χαθεί αυτή η ευκαιρία».
 
-Για τα μέτρα ασφαλείας: «Η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να τηρήσει τα μέτρα ασφαλείας από τη στιγμή που πάρθηκε μια απόφαση. Έχουμε τις ανησυχίες μας, λογικό είναι, αλλά θεωρώ πως είναι δουλειά της αστυνομίας να κάνει καλά τη δουλειά της. Και θεωρώ πως θα την κάνει. Όλοι οι επιχειρηματίες ήθελαν να γίνει ο τελικός για την οικονομική ανάπτυξη της πόλης μας».

-Για την ετοιμότητα του γηπέδου: «Το Σάββατο και την Κυριακή ήμασταν με τους ανθρώπους της ΕΠΟ όλη μέρα, επισκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις και θα συμβάλλουμε να γίνουν όσες εργασίες μάς υπέδειξαν. Έχουμε ξεκινήσει ήδη από χθες, παρότι ήταν Πρωτομαγιά, και το γήπεδο θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου. Θα είναι έτοιμος από πλευράς υποδομών το Πανθεσσαλικό».

-Για το πρόβλημα με τις τουαλέτες και το ίντερνετ: «Όταν κατασκευάστηκε το γήπεδο στην ανατολική πλευρά δεν υπήρχαν τουαλέτες. Εμείς δεσμευτήκαμε πως θα βάλουμε χημικές τουαλέτες. Και το θέμα του wi-fi είπε πως θα το ρυθμίσει η ΕΠΟ. Δεν θα υπάρξει τίποτα να λείπει από το γήπεδο, να είστε σίγουροι».

-Για το ζήτημα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και των καμερών ασφαλείας: «Αυτά είναι θέματα που διαχειρίζεται η ΕΠΟ. Έχουν ξεκινήσει να τοποθετήσουν τις εγκαταστάσεις».

-Για τη συντήρηση του γηπέδου: «Είναι η κατάντια της χώρας μας. Το γήπεδο το διαχειρίζονται τα Ολυμπιακά Ακίνητα. Εμείς ως δήμος ζητήσαμε τη διαχείριση του γηπέδου για να το συντηρήσουμε, γιατί έχουμε αυτή τη δυνατότητα».