Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Σοβαρότητα και πειθαρχία μέχρι τέλους»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε μετά την λήξη της αναμέτρησης του Απόλλωνα Λάρισας με την Ιστιαία ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης.

Ο προπονητής του Απόλλωνα τόνισε επίσης την σοβαρότητα που πρέπει να υπάρχει από όλους μέχρι το τέλος προκειμένου ο Απόλλωνας να σφραγίσει την άνοδο στην Football League, ενώ χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα την Ιστιαία. Παράλληλα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε για ακόμα μια Κυριακή στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή του Απόλλωνα:

«Καταρχάς να ευχαριστήσω τον κ. Παπανικολάου για τα καλά του λόγια, αντεύχομαι σε αυτόν και την ομάδα της Ιστιαίας τα καλύτερα, καλό υπόλοιπο στο πρωτάθλημα και πάντα επιτυχίες. Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με θετικά αποτελέσματα τελευταία με 6 νίκες στα τελευταία 7 ματς και από αυτά τα 3 εκτός έδρας κάτι που δείχνει και την βελτίωση της ομάδας επί κ. Παπανικολάου που έχει φέρει και την σωτηρία εδώ και λίγες αγωνιστικές.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είχαμε πει για να έχει αξία η νίκη στο Καραϊσκάκη θα έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα και πολλές φορές τέτοια παιχνίδια είναι πιο δύσκολα, πονηρά και επικίνδυνα. Για αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την σοβαρότητα και την πειθαρχία προκειμένου να φέρουν εις πέρας την αποστολή αυτή, διαχειρίστηκαν το παιχνίδι πολύ καλά τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά και δημιουργήσαμε πολλές προυποθέσεις.

Προηγηθήκαμε σε ένα κρίσιμο σημείο στο 37' και μετά θεωρώ τα πράγματα γίναν πιο εύκολα για τους τρεις βαθμούς, πλέον έμειναν 3 ματς, 3 δύσκολα ματς, αρχής γενομένης από αυτό απέναντι στον Διαγόρα Σεβαστής, ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι για τον στόχο μας. Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά τα παιδιά, αλλά και τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο και μας βοήθησε, παρότι και οι καιρικές συνθήκες ήταν ακατάλληλες για να διεξαχθεί παιχνίδι»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ