Βαθμολογία

Με τρεις απουσίες ο Απόλλωνας ενόψει Ιστιαίας

Ολοκληρώθηκε σήμερα (29/4) με την διεξαγωγή πρωινής προπόνησης η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για το αυριανό (30/4 13:45) εντός έδρας παιχνίδι με την Ιστιαία για την 27η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο τεχνικός των πρωτοπόρων Σάκης Θεοδοσιάδης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την ομάδα της Εύβοιας στην οποία δεν συμμετέχουν οι τραυματίες Πλάτωνας Καρακατσάνης (διάστρεμμα β' βαθμού) και Χρήστος Αγρόδημος (εξάρθρωση ωμοπλάτης), αλλά και ο Ράτκο Μουταφτσίσκι ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (28/4) καθώς του γύρισε ο στράγαλος του δεξιού του ποδιού.

Επίσης εκτός αποστολής έμειναν για λόγους τακτικής και οι Κουρδής, Γκουντρουμπής, Μάρκου και Κολοβός, ενώ επιστρέφει ο τερματοφύλακας Γιάννης Φυρινίδης ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον είχε ταλαιπωρήσει στο ακροδάχτυλο του αριστερού του χεριού.

Για την αναμέτρηση αυτή ο κ. Θεοδοσιάδης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του, να είναι όπως μέχρι σήμερα, σοβαροί και συγκεντρωμένοι, επικεντρώνοντας την προσοχή τους, στον μοναδικό στόχο μέχρι την οριστικοποιήση της ανόδου.

Αναλυτικά την αποστολή, που αποτελείται από 18 παίκτες, αποτελούν οι: Σταυράκης, Φιρινίδης, Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Σκούπρας, Σάββας, Ιορδανίδης, Μηνάς, Σουλίδης, Κυριάκος, Ιβανίδης, Πέντα, Καμπέρης, Μανθάνο, Διβανές, Σαχινίδης, Συράκος, Γιαννακόπουλος.