Βαθμολογία

Δυσκόλεψαν τα πράγματα για την Νέα Πολιτεία (PICS)

Σε δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η Αστραπή Νέας Πολιτείας μετά την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Ελασσόνα για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Κώστα Τσότσου αν και προηγήθηκε στο σκορ με 1-0 εν τούτοις είδε την ομάδα του Αλέκου Αλεξανδρή να φέρνει τούμπα το ματς και να κερδίζει με 2-1 κάτι που κρατά την Αστραπή στην προτελευταία θέση με 24 βαθμούς.

Ένα παιχνίδι μέτριο ανάμεσα στις δυο ομάδες χωρίς φάσεις για το πρώτο ημίχρονο και την Νέα Πολιτεία στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή να ανοίγει το σκορ και την Ελασσόνα να μπαίνει δυνατά στην επανάληψη φέρνοντας το ματς στα ίσια αρχικά και κάνοντας την ολική ανατροπή στην συνέχεια.

Στο 14' εκτέλεση κόρνερ από τον Κυριακό κεφαλιά από τον Φούντα και η μπάλα άουτ, ενώ στο 43' η ομάδα του Κώστα Τσότσου άνοιξε το σκορ όταν ο Κυριάκος εκτέλεσε φάουλ και ο Βενέτης με σουτ σε κενή εστία έκανε το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Ελασσόνα μπήκε πιο δυνατά και στο 53' έφτασε στο 1-1 με το σουτ του Ματούλα που δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Μπρέλλας κάτι που έκανε στο 77' όταν απέκρουσε με τις γροθιές το σουτ του Καραμάνου. Ο παίκτης της Ελασσόνας ...πήρε το αίμα του πίσω επτά λεπτά αργότερα όταν νίκησε άμυνα και Μπρέλλα κάνοντας με σουτ το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτησία: Χύτος (Αναστασίου, Τέγος Α.).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Μπρέλλας, Χλωρός, Γιαγιάκος, Παπαμάνος, Χασιώτης, Μπέτσης, Τζουμάκης (65' Μπατζέλας), Βενέτης, Φούντας, Κυριάκος, Ραμάϊ.

ΠΟ Ελασσόνας (Αλέκος Αλεξανδρής): Μαστοροδήμος, Καραμάνος, Τσένος, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Πατσής, Ταστεμερίδης, Μπούσιας, Μενσούρ, Ματούλας, Γεωργούλας Θ.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ