Βαθμολογία

«Σφράγισε» την παραμονή του ο Κίσσαβος Συκουρίου!

Ο Κίσσαβος Συκουρίου, ήθελε μόλις έναν βαθμό στο σημερινό ματς απέναντι στον Φαλανιακό και κατάφερε να τον πάρει αφού το ματς έληξε με σκορ 2-2.

Της Βάσως Γκατζούλη

Σίγουρα ο Κίσσαβος ξεκίνησε με άλλα όνειρα την φετινή χρονιά, όμως στη πορεία είχε σημαντικούς τραυματισμούς με ποδοσφαιριστές του και έτσι έφτασε μέχρι και την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, για να εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή στην Α’ DE TOX.

Από την άλλη ο Φαλανιακός, είχε καταφέρει να ανανεώσει το εισιτήριο της παραμονής μία αγωνιστική νωρίτερα και έτσι έπαιξε ένα ματς χωρίς κάποιο βαθμολογικό κίνητρο και παράλληλα χρησιμοποίησε και αρκετά νεαρά παιδιά.

Η κερκίδα όπως πάντα ήταν γεμάτη από την φίλαθλο κόσμο στο Συκούριο και παίχθηκε ένα ωραίο ποδόσφαιρο στην προτελευταία «στροφή». Αρκετές ευκαιρίες είχε το ματς και από δύο γκολ για την κάθε ομάδα.

Στο 19’ ύστερα από φανταστική μπαλιά του νεαρού Ξενοφώντα Καλογιάννη, ο έμπειρος Δημήτρης Πλιάγκας με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 20’ ο Ιωαννίδης έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 31’ μεγάλη ευκαιρία για τον Φαλανιακό, με την κεφαλιά του Ντανίκα, ύστερα από τη σέντρα του Δημολιού που πέρασε επάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 30’ ψηλοκρεμαστό σουτ του Αλεξανδρή, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ενώ στο 32’ μετά από σύγχυση στα καρέ του Συκουρίου, το πρώτο σουτ έκανε ο Κλαούντιο Αλλιάϊ, η μπάλα κόντραρε και στην επαναφορά ο Γιάννης Γκανάτσας έκανε το 1-1.

43’ και 44’ τα σουτ του Χριστοδουλόπουλου και του Κορδέλα έφυγαν άουτ, ενώ στο 60’ ο Χρήστος Τζέκας σε κενή εστία έκανε το 2-1.

Ένα λεπτό μετά ο Σπύρος Ιωαννίδης έστειλε τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

72’ και 73’ ευκαιρίες έχασαν ο Χρήστος Τζέκας και ο Σπύρος Ιωαννίδης. Στο 75’ ωραία άλλαξαν ο Ιωαννίδης με τον Δημολιό με τον τελευταίο να κάνει το σουτ στην απέναντι γωνία και να διαγράφει το τελικό 2-2.

Κίσσαβος Συκουρίου (Φεραίος Γιαννακός): Γιάκου, Λανάρας, Αγγέλης, Κουλουκτσής, Κορδέλας, Ντιντής, Αλεξανδρής, Κώτσιας, Πλιάγκας, Χριστοδουλόπουλος (80’ Τόπης), Καλογιάννης (58’ Τζέκα Χ.).

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Θεοχαρίδης, Κυρίτσης, Πάνου, Σούλη, Γκανάτσας, Αλλιάϊ, Πανταζής (46’ Αντωνόπουλος), Ιωαννίδης, Δημολιός (82’ λ.τρ. Χριστοδούλου), Ντανίκας, Μαλάκος (70’ Κωστόπουλος).  

Διαιτητική τριπλέτα: Σκάρπας, Σκριάπας, Στεργιακούλης.