Βαθμολογία

Αλαλούμ με την έδρα του τελικού

Γνωστό έγινε χτες (27/4) το ζευγάρι του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος με το εκπληκτικό 4-0 του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό που φέρνει τον Δικέφαλο του Βορρά, αντιμέτωπο με τον άλλο δικέφαλο αυτό του Νότου.

Ήδη η ΕΠΟ επικύρωσε για το Σάββατο 6 Μαΐου τον τελικό με ώρα έναρξης στις 20:30, ωστόσο ακόμα είναι άγνωστο το που ακριβώς θα διεξαχθεί αυτός δεδομένου ότι η μια φιναλίστ είναι η ΑΕΚ ως εκ τούτου δεν δύναται, βάση ΕΠΟ, να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Βέβαια η Ομοσπονδία στην αρχική της προκήρυξη για τον θεσμό ανέφερε ως έδρα του τελικού το Ολυμπιακό Στάδιο, όμως στην πορεία άλλαξε στάση.

Όλο αυτό έγινε τις επόμενες, της κλήρωσης για τα ημιτελικά, μέρες με την ΕΠΟ να αναφέρει ότι σε περίπτωση πρόκρισης της Ένωσης ο τελικός δεν θα γίνει στο ΟΑΚΑ, κάτι που δεν είχε πρόβλημα ο Παναθηναϊκός, όμως η πρόκριση του ΠΑΟΚ φέρνει τον τελικό ...περιοδεύοντα καθώς τα σενάρια που ακούγονται είναι ουκ ολίγα.

Η αρχική σκέψη ήταν να γίνει στο Ηράκλειο (Παγκρήτιο) ή στην Λάρισα (AEL FC ARENA), ωστόσο τις τελευταίες ώρες αναπτύχθηκαν φήμες περί διεξαγωγής στο Καυτανζόγλειο, ακόμα και στο Καραϊσκάκη!!!!, ενώ το τελευταίο που ακούστηκε είναι ο Βόλος και το Πανθεσσαλικό.

Το τι θα αποφασιστεί θα γίνει γνωστό τις επόμενες ώρες και το που θα παίξουν μπάλα οι δυο δικέφαλοι.