Βαθμολογία

Σιδηρόπουλος στο ΟΑΚΑ, Κύζας στην Τούμπα

Τους διαιτητές των αγώνων ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος όρισε σήμερα (24/4) η ΚΕΔ/ΕΠΟ, αγώνες που θα λάβουν χώρα το διήμερο 26 και 27 Απριλίου.

Στην αναμέτρηση της Τετάρτης (26/4 19:00) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό διαιτητής ορίστηκε ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, με βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη της ΕΠΣ Πιερίας και Χρήστο Μπαλτά της ΕΠΣ Αχαΐας, ενώ επιπρόσθετοι βοηθοί ορίστηκαν οι Γεώργιος Κομίνης της ΕΠΣ Θεσπρωτίας και Αλέξανδρος Αρετόπουλος της ΕΠΣ Τρικάλων. Τέταρτος ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου της ΕΠΣ Αθηνών, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Μπίκας της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Στον έτερο ημιτελικό την Πέμπτη (27/4 19:00) του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό διαιτητής ορίστηκε ο Γεώργιος Κύζας της ΕΠΣ Δράμας, με βοηθούς τους Κούλα Χασάν της ΕΠΣ Ξάνθης και Δημήτριο Γκάγκα της ΕΠΣ Λάρισας, ενώ επιπρόσθετοι βοηθοί ορίστηκαν οι Χαράλαμπος Καλογερόπουλος της ΕΠΣ Αθηνών και Δημήτριος Στυλιάρας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Τέταρτος ορίστηκε να είναι ο Δημήτριος Θάνος από την ΕΠΣ Γρεβενών, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Σπυρόπουλος της ΕΠΣ Φθιώτιδας.