Βαθμολογία

Η αποστολή του Απόλλωνα Λ. για το ματς με την Α.Ε.Καραισκάκη

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο Φιλιππούπολης, ολοκλήρωσε ο Απόλλων Λάρισας την προετοιμασία του το Σάββατο (22/04) ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης, στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας με την Α.Ε.Καραϊσκάκη την Κυριακή (23/04), στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής ημέρας του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός κ. Σάκης Θεοδοσιάδης επέλεξε τους 19 πιο έτοιμους παίκτες για το παιχνίδι αυτό. Αυτοί είναι οι εξής: Σταυράκης (Τ), Κουρδής (Τ), Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Mutafchiyski, Σκούπρας, Σάββας, Ιορδανίδης, Μηνάς, Σουλίδης, Κυριάκος, Ιβανίδης, Penta, Καρακατσάνης, Manzano, Διβανές, Σαχινίδης, Αγρόδημος, Συράκος.

Εκτός τέθηκε ο Γιάννης Φιρινίδης λόγω υποτροπής στο τραυματισμένο δάκτυλο του αριστερού χεριού του, όπως επίσης και οι Γιαννακόπουλος, Μάρκου, Γκουντρουμπής, Κολοβός και Καμπέρης.

Η λαρισινή αποστολή ταξίδεψε και κατέλυσε από το απόβραδο του Σαββάτου σε παραλιακό ξενοδοχείο στο Μενίδι, 20 χιλιόμετρα έξω από την Άρτα. Στις τάξεις του Απόλλωνα υπάρχει πίστη και πάθος για το καλύτερο δυνατό, αποτέλεσμα.