Βαθμολογία

Φιλικό αναμνήσεων για τους Παλαίμαχους του Απόλλωνα Λάρισας

Φιλικό αγώνα έδωσε την Μ.Παρασκευή (14/4) στο γήπεδο Φιλιππούπολης, η ομάδα των Παλαίμαχων του Απόλλωνα Λάρισας η οποία αντιμετώπισε τον Σ.Ε.Π.Λάρισας.

Οι άνθρωποι που έγραψαν αγωνιστικά την ιστορία του Απόλλωνα, στο πέρασμα του χρόνου, ξαναβρέθηκαν και φορώντας και πάλι την τιμημένη φανέλα του συλλόγου, προσπάθησαν να δείξουν κάτι από το παρελθόν. Βέβαια δεν έχει τόσο σημασία το σκορ (για την ιστορία ηττήθηκαν με 3-0), όσο η διάθεση για ποδόσφαιρο και ζωή.

Όλοι το καταχάρηκαν και άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους, σύντομα και πάλι με την "κυανόλευκη" φανέλα και μέσα στο γήπεδο που τους καταξίωσε, στις συνειδήσεις των φιλάθλων.

Διαιτητής της φιλικής αναμέτρησης ήταν ο παλαίμαχος ρέφερι, Γιάννης Πατσίδης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝA ΛΑΡΙΣΑΣ: Χριστοδουλου, Πρατσίλας, Ντελοπουλος Αθ. Δριστέλλας, Μπίζιος, Κανιάς, Τσότσος, Κώτσιος, Μπεριτζάς, Πατσαβούρας, Τσαπατώρης.

Έπαιξαν ακόμη και οι Αργυρακουλης, Ντελόπουλος Ζήσης, Μπακαρός, Αλεξουδης.

Σ.Ε.Π.ΛΑΡΙΣΑΣ: Καραναστασης, Ριζος, Σολωμος, Γκουσγκουνης, Κοκοτσικας, Μπακαρτζης, Γαραζανακης, Τασιουλας, Λαζος, Κυριτσης, Μικερτζης.
Αγωνίσθηκαν ακόμη και οι Δημοπουλος, Τασιουλης, Καλαμας, Μπαιραμης, Γαλατσιδας.

Παρών στο γήπεδο και ο Λαρισαίος άσος της Κέρκυρας και γέννημα-θρέμα του Απόλλωνα, Τάσος Βενέτης, ενώ έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του τ.δημάρχου Λαρισαίων κ. Κωνσταντίνου Τζανακούλη, ο οποίος ανέκαθεν δεν έκρυψε τα συναισθήματα του για τον Απόλλωνα. Ακόμη στο γήπεδο ήταν και οι παλιοί άσοι του συλλόγου, Κ.Φιλιππούλης, Στ. Κουκούλης, Γ. Σδούγκας.