Βαθμολογία

Πρώτο βήμα για Παναθηναϊκό, 2-0 τον ΠΑΟΚ

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος έκανε ο Παναθηναϊκός που νίκησε στην Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ με 2-0 στο πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν εμφανώς ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε δίκαια στην επικράτηση απέναντι στον Δικέφαλο που πλέον καλείται να επαναλάβει σκορ πρωταθλήματος αν θέλει να βρεθεί στον τελικό της 6ης Μαΐου.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι σκόρερ Μολέδο και Λέτο και φυσικά ο Μπεργκ που έβγαλε τις δυο ασίστ στους Λατινοαμερικάνους συμπαίκτες του, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε ως κορυφαίο τον Γλύκο που κράτησε το σκορ στο 2-0 και έδωσε στην ομάδα του την δυνατότητα να ελπίζει ακόμα.

Στο 20' από εκτέλεση κόρνερ ο Βιγιαφάνιες έκανε σουτ με την μπάλα να κοντράρει και τον Γλύκο να διώχνει με τις γροθιές, την μπάλα να φτάνει στον Μπεργκ που με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Μολέδο που με νέα κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-0 για το "τριφύλλι".  Ο Παναθηναϊκός εμφανώς ανώτερος όπως είπαμε έφτασε και στο 2-0 στο 83' όταν ο Μπεργκ βρήκε όμορφα τον Λέτο και ο Αργεντίνος εύκολα από κοντά έκανε το τελικό 2-0.

Πλέον το "τριφύλλι" είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του σε έναν τελικό από το 2014 και την τελευταία του κατάκτηση απέναντι στον σημερινό του αντίπαλο, πράγμα που θα προσπαθήσει να σφραγίσει στις 27 Απριλίου στον επαναληπτικό.

Παναθηναϊκός (Μ. Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Βιγιαφάνιες (86’ Μολίνς), Κουρμπέλης, Ζέκα, Εμποκού, Κλωναρίδης (75’ Λέτο), Μπεργκ (92’ Ρέις).

ΠΑΟΚ (Β. Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Σάκχοφ (88’ Τσίμιροτ), Κάνιας, Ενρίκε (58’ Πέλκας), Ουάρντα, Κάμπος (73’ Κίτσιου), Κουλούρης.