Βαθμολογία

Ώρα των μεγάλων στο κύπελλο

Κύπελλο Ελλάδος, ημιτελική φάση, ώρα των μεγάλων ενόψει.

Αγώνες για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος έχουμε το διήμερο 12 και 13 Απριλίου, Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη αντίστοιχα.

Οι τέσσερις κατα τεκμήριο κορυφαίες ελληνικές ομάδες ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ακονίζουν τα ξίφη τους με στόχο το τρόπαιο. Ο μεν Ολυμπιακός για να κάνει το νταμπλ, η ΑΕΚ να υπερασπιστεί τα κεκτημένα και οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ για να επιστρέψουν στους τίτλους.

Χρονικά, την Μεγάλη Τετάρτη στις 19:00 στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Ένα ζευγάρι με πλούσιο παρελθόν στο κύπελλο και τελευταία τους συνάντηση τον Μάιο του 2014 στον τελικό και τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού με 4-1.

Σίγουρα αυτό που θέλει το "τριφύλλι" είναι η νίκη με μηδέν παθητικό ενόψει της ρεβάνς που θα ακολουθήσει στην Τούμπα και για τον λόγο αυτό ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκούρασε αρκετούς βασικούς απέναντι στον Δικέφαλο στο ματς πρωταθλήματος.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ που μετρά τρεις ήττες στην Αθήνα στο πρωτάθλημα θέλει ένα καλό αποτέλεσμα προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση και να επιστρέψει στους τελικούς μετά από τρία χρόνια και το παιχνίδι κόντρα στον αυριανό του αντίπαλο.

Την Μεγάλη Πέμπτη σειρά παίρνουν ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης. Δυο ομάδες που συναντήθηκαν και πέρσι στον τελικό με την ΑΕΚ να θριαμβεύει με νίκη 2-1 απέναντι στους "ερυθρολεύκους". Οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν την ρεβάνς για τον χαμένο τελικό και να πάρουν μια νίκη με "καθαρό" σκορ προκειμένου να γίνουν αφεντικό του ζευγαριού.

Η ομάδα του Χιμένεθ που είναι αρκετά βελτιωμένη επί των ημερών του θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο ή έστω να σκοράρει ένα τέρμα ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ και να τσεκάρει για δεύτερη σερί χρονιά πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Αναλυτικά οι αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος:

Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου

19:00 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου

19:00 Ολυμπιακός - ΑΕΚ