Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Πάμε για νίκη και στην Άρτα»

Τον στόχο της νίκης και στο ντέρμπι με την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα έθεσε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης.

Ο κ. Θεοδοσιάδης αφού ευχαρίστησε τον προπονητή του Αστέρα Πετριτή για τα καλά του λόγια, αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι το οποίο μπορεί να ήταν με τον ουραγό, αλλά και αυτό ήταν από αυτά που απαιτούν πειθαρχία και σοβαρότητα. Τέλος δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του για τις Άγιες Μέρες που έρχονται.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή του Απόλλωνα:

«Καταρχάς να ευχαριστήσω τον κ. Χονδρογιάννη για τα καλά του λόγια και αντεύχομαι στην ομάδα του Πετριτή τα καλύτερα και μακάρι να πετύχουν τον στόχο της παραμονής καθώς είναι ομάδα φιλότιμη που παλεύει όλα τα ματς και προσπαθεί για ότι το καλύτερο. Φυσικά να τους ευχηθώ Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Από εκεί και πέρα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη, μια δίκαιη νίκη, δεν έχει σημασία ότι ο αντίπαλος είναι ουραγός στην βαθμολογιά καθώς κάθε ματς είναι ξεχωριστό και απαιτεί πειθαρχία και σοβαρότητα. Δεν στεκόμαστε στο σκορ, θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο, αλλά στους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς.

Πλέον έχουμε μια εβδομάδα να ξεκουραστούμε και να ανασυνταχθούμε ενόψει του αγώνα στην Σεβαστή όπου θα έχουμε και τον Πέντα και από σήμερα το μυαλό μας είναι εκεί. Θα προσπαθήσουμε αυτές τις Άγιες Μέρες να ξεκουραστούμε και να πάμε την Κυριακή του Θωμά στην Άρτα για την νίκη. Κλείνοντας να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου σε όλους στην ομάδα, αλλά και στον κόσμο Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ