Βαθμολογία

Με 19αδα ο Απόλλων Λάρισας κόντρα στον Αστέρα Πετρίτη

Ολοκληρώθηκε σήμερα (8/4) με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Πετριτή για την 25η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Μετά το πέρας αυτής ο τεχνικός των πρωτοπόρων Σάκης Θεοδοσιάδης ανακοίνωσε και την αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές και στην οποία δεν συμμετέχει ο Μαρτσέλο Πέντα αφού δεν ξεπέρασε 100% το πρόβλημα τραυματισμού, που είχε και έτσι προληπτικά τέθηκε εκτός. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι τιμωρημένοι Σάββας, Ιορδανίδης, Διβανές, ενώ επίσης έμειναν εκτός οι Κουρδής και Μάρκου. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Φώτης Γκουντρουμπής.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και δυνατά και ολοκλήρωσαν την εβδομαδιαία προετοιμασία, έχοντας πολύ καλή ψυχολογία και πανέτοιμοι να αποδείξουν, για άλλη μια φορά, μέσα στο γήπεδο την αξία τους, χωρίς να υποτιμήσουν σε καμία των περιπτώσεων τον αντιπαλό τους.

Αναλυτικά την αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας αποτελούν οι: Φιρινίδης, Σταυράκης, Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Μουταφτσίσκι, Σκούπρας, Γιαννακόπουλος, Μηνάς, Σουλίδης, Κυριάκος, Ιβανίδης, Καρακατσάνης, Μανθάνο, Καμπέρης, Σαχινίδης, Αγρόδημος, Συράκος, Κολοβός, Γκουντρουμπής.