Βαθμολογία

Κάλεσμα του Απόλλωνα Λάρισας ενόψει Πετριτή

Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας καλεί τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να δώσει βροντερό παρόν στο γήπεδο Φιλιππούπολης την Κυριακή (09/04) στις 16:00 για τον αγώνα εναντίον του Αστέρα Πετριτή Κέρκυρας για την 25η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής και να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας που τους κάνει περήφανους ξανά την φετινή χρονιά.
 
“Με φωνή και χειροκρότημα εμψυχώνουμε τους παίκτες να πάρουν τη νίκη που θα μας φέρει ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στον στόχο και προστατεύουμε την ομάδα μας” είναι το σύνθημα που θέλουν να περάσουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα στους Λάρισαίους φιλάθλους, ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Πετριτή.
 
Αναλυτικά:
 
"Την Κυριακή 09/04/2017, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, θα διεξαχθεί ένας ακόμη κρίσιμος αγώνας, για τον Απόλλωνα μας, όσον αφορά την επίτευξη του μεγάλου φετινου στόχου.
Μια νίκη, μέσα και από την κατάληλη αγωνιστική παρουσία των παικτών μας, θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στην άνοδο.
Η ομάδα μας ζητάει την μαζική παρουσία όλων των Λαρισαίων φιλάθλων στο γήπεδο, ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί με φωνή και χειροκρότημα εμψυχώνοντας τους παίκτες να πάρουν τη νίκη.

Ο κόσμος της Λάρισας με την δυναμική που έχει μπορεί να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας που τους κάνει περήφανους την φετινή χρονιά.
 
Βοηθάμε αλλά και προστατεύουμε την ομάδα μας.
 
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!"