Βαθμολογία

Απόλλων τριών αστέρων στο Ελευθεροχώρι

Μεγάλη νίκη με σκορ 3-0 πέτυχε σήμερα (2/4) η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας στην έδρα των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου για την 24η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη εμφανώς ανώτερη στο ματς το καθάρισε από το ημίχρονο με τα τέρματα των Ανδρέου και Σαχινίδη, ενώ στην επανάληψη έφτασε και στο 3-0 που ήταν το τελικό σκορ. Παράλληλα διατήρησε το +4 από την ΑΕ Καραϊσκάκης που νίκησε στο μεγάλο ντέρμπι τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό, μια ήττα που φέρνει τους Βολιώτες στο -7 από την κορυφή.

Πρώτη καλή στιγμή και γκολ για την λαρισινή ομάδα όταν στο 27' ο Καρακατσάνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ανδρέου με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θεολόγη για το 0-1. Στο 34' από κόρνερ των γηπεδούχων ο Βερβέρας έδωσε στον Τσιώλη ο οποίος σούταρε πάνω στο σώμα του Παπαδόπουλου και η μπάλα πέρασε κόρνερ, ενώ στο 38' ο Μηνάς πάσαρε στο Μανθάνο και αυτός τη γύρισε στο Σαχινίδη που με δυνατό σουτ έκανε το 0-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50' εκτέλεση φάουλ του Σκόνδρα η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Βερβέρας πέρασε για τον Μπαλτιμά ο οποίος πλάσαρε λίγο άουτ πάνω απο τον Σταυράκη. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 64' στο 0-3 όταν ο Παπαδόπουλος πέρασε ωραία στον Διβανέ ο οποίος με άπιαστο σουτ έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Απόλλων έχασε νέα ευκαιρία στο 73' ύστερα από ατομική προσπάθεια του Σαχινίδη και σουτ με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δυο ευκαιρίες να μειώσουν αρχικά στο 77' από εκτέλεση φάουλ του Τσιώλη ο Σταυράκης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ και στο 80' κεφαλιά του Ρόμπου από εκτέλεση φάουλ του Τσιώλη πέρασε άουτ.

Διαιτησία: Θεοδωρόπουλος (Δημόπουλος, Δράγος)

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου (Νίκος Μανούρας): Θεολόγης, Τεντολούρης, Αετόπουλος, Καραστέργιος, Ρόμπος, Μπαλτιμάς(85΄Μουρίκης), Σκόνδρας, Κεχαγιάς, Γιαννούλας (56΄Φλιούκας), Τσιώλης, Βερβέρας (67΄Σκρέκας).

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σκούπρας, Παπαδόπουλος (75΄Καμπέρης), Ιορδανίδης, Ανδρέου, Αγρόδημος, Μηνάς, Καρακατσάνης, Σαχινίδης, Μανθάνο (60΄Ιβανίδης), Διβανές.