Βαθμολογία

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για το Ελευθεροχώρι

Μετά την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (01/04) ο τεχνικός κ. Σάκης Θεοδοσιάδης επέλεξε την αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για το παιχνίδι της Κυριακής (02/04, 16.00) στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων με τους Μαύρους Αετούς, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στην αποστολή μετέχουν 20 ποδοσφαιριστές, ενω εκτός έμειναν οι τραυματίες Γιάννης Φιρινίδης, Marcello Penta, ο τιμωρημένος Σάκης Σάββας και οι Γκουντρουμπής, Μάρκου.

Αντίθετα επανέρχεται ο Πλάτωνας Καρακατσάνης που εξέτισε την ποινή του, λόγω καρτών, την προηγούμενη αγωβνιστικη με τον Θεσπρωτό.

Οι παίκτες που επέλεξε να πάρει μαζί του, ο κ. Θεοδοσιάδης είναι οι ακόλουθοι: Σταυράκης (Τ), Κουρδής (Τ), Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Ιορδανίδης, Mutafchiyski, Σκούπρας, Γιαννακόπουλος, Μηνάς, Σουλίδης, Κυριάκος, Ιβανίδης, Καρακατσάνης, Διβανές, Manzano, Καμπέρης, Σαχινίδης, Αγρόδημος, Συράκος και Κολοβός.

Η "κυανόλευκη" αποστολή θα γευματίσει στις 11.45 στο "Παραδοσιακό" στην πλατεία Νεάπολης και κατόπιν θα αναχωρήσει για το Ελευθεροχώρι.