Βαθμολογία

Υπερθέαμα στην πρεμιέρα του 6ου Motor Festival της Λάρισας!

Συνεχίζεται σήμερα και αύριο στη Σκεπαστή της Νεάπολης η μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα

Το θέαμα ήταν με το… καλημέρα φαντασμαγορικό! Το 6ο Motor Festival της Λάρισας άνοιξε χθες (31 το απόγευμα τις πύλες του με το opening Party και όσοι βρέθηκαν στη Σκεπαστή Νεάπολης κατάλαβαν το τι φαντασμαγορικό θα επακολουθήσει σήμερα και αύριο στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα.

Μία λέξη αρκεί για να περιγράψει τη χθεσινή πρεμιέρα: Υπερθέαμα!!! Και σκεφτείτε ότι επρόκειτο απλά για την πρώτη γεύση από τα σόου που προσφέρουν από σήμερα το πρωί και θα συνεχίσουν μέχρι αύριο το βράδυ στις 21:00 τα 350 μηχανοκίνητα και οι οδηγοί τους.

Οι πύλες του 6ου  Motor Festival της Σκεπαστής Νεάπολης στη Λάρισα  άνοιξαν σήμερα Σάββατο στις 11 το πρωί και τα σόου θα συνεχιστούν μέχρι και το βράδυ στις 21:00. Το ίδιο ωράριο  θα ισχύσει και αύριο Κυριακή, τελευταία ημέρα του πιο φαντασμαγορικού event του μηχανοκίνητου κόσμου στην Ελλάδα, με τους θεατές να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μεταξύ άλλων επιδείξεις δεξιοτεχνίας από τους εκατοντάδες αθλητές που μετέχουν στο φεστιβάλ, 350 εκθεσιακά οχήματα, 100 εκθεσιακά περίπτερα, test drive, μαθήματα δεξιοτεχνίας, κλήρωση δώρων κάθε μία ώρα και dance show! Το υπερθέαμα του Motor Festival ξεκίνησε!