Βαθμολογία

Τρία προβλήματα ο Απόλλων Λάρισας ενόψει Ελευθεροχωρίου

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του Απόλλωνα Λάρισας ενόψει της αναμέτρησης με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου την Κυριακή (2/4 16:00) για την 24η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται στο γήπεδο της Κοιλάδας και αύριο (1/4) θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και εν συνεχεία ο τεχνικός της πρωτοπόρου Σάκης Θεοδοσιάδης θα ανακοινώσει και την αποστολή για την αναμέτρηση με την τρικαλινή ομάδα.

Προβλήματα υπάρχουν και αφορούν τους Σάκη Σάββα, Γιάννη Φιρινίδη και Μαρτσέλο Πέντα. Ο πρώτος είναι τιμωρημένος καθώς είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και θα εκτίσει την δεύτερη ποινή από τις τρεις που του είχαν επιβληθεί, ενώ ο πορτιέρο Φιρινίδης ακολουθεί θεραπεία στο δάκτυλο και θα μείνει εκτός από την αναμέτρηση.

Όσον αφορά τον Πέντα έχει ένα τράβηγμα στην γάμπα και δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι, ενώ επιστρέφει ο Πλάτωνας Καρακατσάνης που ήταν τιμωρημένος στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό.

Κατα τα άλλα στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία για την αναμέτρηση, αλλά ουδείς δεν αποπροσανατολίζεται και η συγκέντρωση και η προσήλωση είναι στο ματς των Τρικάλων και μόνο εκεί. Εξάλλου ας μην λησμονούμε ότι το Ελευθεροχώρι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της με μόλις δυο ήττες, ενώ εκεί άφησαν βαθμούς οι άλλοι δυο συνδιεκδικητές της ανόδου Ολυμπιακός Βόλου και ΑΕ Καραϊσκάκης.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ