Βαθμολογία

Ίβιτς: «Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για την κλήρωση του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα αμφίρροπο ζευγάρι με τις πιθανότητες πρόκρισης να είναι μοιρασμένες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βλάνταν Ίβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ μετά την κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας που φέρνει τον Δικέφαλο απέναντι στον Παναθηναϊκό:

«Γνωρίζαμε από πριν πως και οι τρεις πιθανοί αντίπαλοι είναι πολύ δυνατές ομάδες. Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που και οι τέσσερις μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου βρίσκονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο δικός μας στόχος δεν αλλάζει ανεξαρτήτως αντιπάλου κι αυτός είναι η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Σεβόμαστε την ομάδα του Παναθηναϊκού, θα είναι ένας δυνατός αντίπαλος και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Η ιδιαιτερότητα στο συγκεκριμένο ζευγάρι είναι ότι πριν το πρώτο ματς του Κυπέλλου έχουμε άλλο ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα.

Εμείς θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γι’ αυτές τις αναμετρήσεις προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση. Είναι θετικό ότι θα έχουμε τον επαναληπτικό στην έδρα μας, όπου ο κόσμος μπορεί να μας δώσει ώθηση», υποστήριξε ο Ίβιτς.