Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Εξαιρετικοί παίκτες και χαρακτήρες»

Εξαιρετικοί χαρακτήρες είναι, πέρα από καλοί ποδοσφαιριστές οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας όπως ανέφερε στην συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης.

Ο προπονητής του Απόλλωνα έδωσε πολλά συγχαρητήρια για την νίκη, τόνισε ότι ο Θεσπρωτός έβαλε δύσκολα στην ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο και χαρακτήρισε μια πολύ καλή ομάδα την ομάδα της Ηγουμενίτσας. Τέλος δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός και η συνέχεια είναι δύσκολη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Απόλλωνα:

«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου και για την σημερινή προσπάθεια απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα η οποία είχε τρεις σερί νίκες και καλή ψυχολογία από όταν ανέλαβε ο κ. Μουρούτης, έχει ανέβει, πήρε νίκες και πατάει σίγουρα καλύτερα στην κατηγορία. Εμείς με πειθαρχία ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις και την σοβαρότητα του αγώνα.

Ο Θεσπρωτός μας έβαλε δύσκολα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με υπομονή και ηρεμία βρήκαμε τους τρόπους να κάνουμε το 1-0 και να βάλουμε τις βάσεις για την νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο το γρήγορο 2-0 πιστεύω απογοήτευσε τον αντίπαλο και ίσως να επηρεάστηκε και από τους τραυματισμούς. Εμείς κρατάμε την ουσία που είναι οι τρεις βαθμοί και κοιτάμε μπροστά να ξεκουραστούμε και να είμαστε πανέτοιμοι για το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ελευθεροχώρι.

Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια γιατί πέρα από καλοί ποδοσφαιριστές είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Θεσπρωτό».

Σε ερώτηση για το αν ίσως υπάρχει εφησυχασμός και για το ότι πλέον είναι στο κόλπο και η ΑΕ Καραϊσκάκης ανέφερε:

«Σε καμία περίπτωση δεν επικρατεί εφησυχασμός και κοιτάμε με συγκέντρωση κάθε ματς ξεχωριστά. Από εκεί και πέρα η ΑΕ Καραϊσκάκης είναι μια πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα που θα πάει μέχρι τέλους για την άνοδο».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ