Βαθμολογία

Mercedes-Benz Vans: Επενδύει δύο δισεκατομμύρια ευρώ

Σαφώς, η Mercedes-Benz Vans φαίνεται να θέλει να κατακτήσει ακόμη μεγαλύτερα νούμερα στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων της και συγκεκριμένα στα ελαφρά φορτηγά, και γι αυτό το λόγο θα επενδύσει το διάστημα 2017-2018 συνολικά πάνω από δύο δισεκατομμύρια ευρώ για τη διεύρυνση και την ανανέωση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της.

Οι κύριοι τομείς επένδυσης περιλαμβάνουν το νέο pick-up της Mercedes-Benz και την επόμενη γενιά Sprinter, αλλά και πρωτοποριακές, συνολικές λύσεις για τα προϊόντα της Mercedes-Benz Vans.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής πρωτοβουλίας για το μέλλον, adVANce, η Mercedes-Benz Vans Mobility GmbH θα παρουσιάσει τα πρώτα προϊόντα στα μέσα του 2017, με μια σειρά νέων υπηρεσιών μίσθωσης, κοινής χρήσης, μακροχρόνιας μίσθωσης και διαχείρισης στόλου οχημάτων από μία πηγή. Επιπλέον, έχει προγραμματιστεί η αύξηση των εργαζομένων της adVANce από περίπου 200 άτομα σήμερα σε 400 μέχρι το τέλος του χρόνου.

Σημαντικό μέρος των επενδύσεων που η Mercedes-Benz Vans έχει προγραμματίσει για το 2017 θα αφορά στο διαρκή εκσυγχρονισμό και την επέκταση του παγκόσμιου δικτύου παραγωγής – ειδικά εν όψει της προετοιμασίας για την παραγωγή των νέων μοντέλων. Φέτος, η εταιρεία πρόκειται να επενδύσει περίπου 260 εκατομμύρια ευρώ μόνο στα εργοστάσια του Sprinter στο Düsseldorf και το Ludwigsfelde στη Γερμανία.

auto.in.gr