Βαθμολογία

Πένθος για τον Νίκο Παππά

Δύσκολες ώρες περνάει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ο οποίος έχασε την Παρασκευή (17/3) τη μητέρα του, Ματίνα. Το τελευταίο διάστημα, η μητέρα του υπουργού νοσηλευόταν σε ειδικό θεραπευτήριο στην Αγία Παρασκευή.

Η σύζυγος του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς, Στέλιου Παππά, θα κηδευτεί τη Δευτέρα (20/3) στο Κοιμητήριο Καισαριανής. Με κείμενο τους ο Στέλιος, ο Νίκος και ο αδελφός του, Μάριος Παππάς αποχαιρετούν την εκλιπούσα που έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα. Όπως γράφουν, «όταν αποχαιρετούμε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο προσπαθούμε να βρούμε τα πιο όμορφα επίθετα. Πώς όμως να χωρέσει η ομορφιά σου μέσα στις λέξεις; Πώς άντεξες όλα σου τα χρόνια τις ανείπωτες δοκιμασίες, από τα χρόνια της δικτατορίας αλλά και στα ύστερα; Μόνο όσοι δεν σε γνώρισαν προσπαθούν να φυλακώσουν σε τυπολατρίες το κάλλος σου. Είμαστε περήφανοι που στόλισες τη ζωή μας με την παρουσία σου. Ο Στέλιος και τα παιδιά σου, ο Νικόλας και ο Μάριος, σου οφείλουμε την αξιοπρέπεια της ζωής που μας χάρισες.

Όλοι μαζί με συγγενείς, με φίλους/ες, και συντρόφους/σες θα σε χαιρετίσουμε τη Δευτέρα 20/3/2017 ώρα 4:00 μ.μ. στο κοιμητήριο της Καισαριανής. Αντί για στεφάνια θα ενισχύσουμε την προσπάθεια της Εταιρείας Σπαστικών “ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ” στους λογαριασμούς: Alpha Bank 119-00-2002-008641, Εθνική Τράπεζα Ελλάδος 082-48-0000-13, Πειραιώς 5075-039462-760».