Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Ίσως κρύβει παγίδες το ματς με τον Θεσπρωτό...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος έκανε λόγο για την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του από το Πανθεσσαλικό, ενώ έκανε λόγο και για την αναμέτρηση που έρχεται κόντρα στον Θεσπρωτό.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Θεσπρωτό, τόνισε:

Δεν έχουμε κάνει τίποτα μέχρι στιγμής γιατί έχουμε ακόμα 8 τελικούς. Με πειθαρχία και ταπεινότητα θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό. Μπορεί να είναι μια αδιάφορη ομάδα, αλλά πολλές φορές αυτά είναι τα παιχνίδια που κρύβουν τις περισσότερες παγίδες. Ζητάω από τον κόσμο να παρευρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο, διότι τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια και χρειάζονται τον κόσμο κοντά τους.»

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Απόλλων Λάρισας, είπε:

«Το θετικό είναι ότι τα παιδιά ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των παιχνιδιών και πιστεύουν περισσότερο στις δυνατότητές τους. Αυτό είναι που μας διακρίνει από την αρχή του πρωταθλήματος.»

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, σχολίασε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η ομάδα ήταν έτοιμη και αυτό φάνηκε ειδικά μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα του αντιπάλου. Τα παιδιά κάλυψαν την απουσία του Σάββα, κατάφεραν να ισοφαρίσουν και θεωρώ πως είχαν και τις ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη.»

Για το τι είπε μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στους ποδοσφαιριστές του, δήλωσε:

«Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά από εκεί και πέρα η προσοχή μας στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό. Όλα είναι ρευστά ακόμα αλλά όλα εξαρτόνται από εμάς.»

Για την εκτίμησή του όσον αφορά το παιχνίδι της ΑΕΛ κόντρα στον Παναιτωλικό, επεσήμανε:

Πιστεύω πως αν με το καλό η ΑΕΛ κερδίσει το Σάββατο θα έχει εξασφαλίσει την παραμονή και θα παίξει ακόμα καλύτερα και πιο άνετα στα επόμενα παιχνδία. Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στην ΑΕΛ.»