Βαθμολογία

Ο Σίλβα Κλέιτον μάρτυρας στο πολύνεκρο τροχαίο

Ο Σίλβα Κλέιτον έγινε μάρτυρας του τροχαίου δυστυχήματος στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όπου έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, καθώς οδηγούσε το Audi R8:

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και νυν της κυπριακής Ομόνοιας βρισκόταν πίσω από την μοιραία Porsche του Γιώργου Βακάκη και προσφέρθηκε να βοηθήσει τον Υπάτιο Πατμνάνογλου που είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται.

«Πήγαινα στη Λάρισα. Πέρασα από το σημείο του τροχαίου και είδα φωτιά. Εκεί είναι ένα σημείο που έχει τουαλέτες. Ήθελα να σταματήσω να πάω στην τουαλέτα αλλά είδα φωτιά. Μόλις πλησιάζω, βλέπω να έχει φωτιά, δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα και προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν είχε συμβεί κάποιο ατύχημα. Αυτοκίνητο δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή», είπε στο «protothema.gr» και πρόσθεσε: «Είδα έναν άνθρωπο να ψάχνει μέσα στις φωτιές και πλησίασα να τον ρωτήσω αν θέλει κάτι. "Θέλεις κάποια βοήθεια;" του είπα. "Να φέρω τον πυροσβεστήρα;" Και ο άνθρωπος μου είπε ακριβώς αυτό: “Τι να μου φέρεις; Είναι η γυναίκα μου και το παιδί μου εκεί μέσα...”. Τι να πω; Εγώ έχω παιδί στην ίδια ηλικία με το δικό του και αμέσως το μυαλό μου πήγε εκεί... Έμεινα εκεί πέντε λεπτά και έβλεπα τι γινόταν. Μαζί ήταν και άλλα άτομα που έβλεπαν».

«Αυτός ο κύριος έκανε μια άτυχη δήλωση ότι σταμάτησε ένας μελαχρινός με ένα γρήγορο αυτοκίνητο που ίσως έκανε κόντρες. Και τα έλεγε χωρίς να ξέρει τι και πώς. Το καταλαβαίνω, ο άνθρωπος ήταν μέσα στον πόνο του, σε μια δύσκολη στιγμή. Έκανε μια δήλωση χωρίς να το σκεφθεί επειδή έχω ένα γρήγορο αμάξι... Τον είδα να ψάχνει μέσα στις φωτιές και πήγα να τον βοηθήσω. Δεν είχε μείνει τίποτα” . Στο ερώτημα αν είδε την Porsche η απάντησή του ήταν η εξής: “Δεν είδα τίποτα. Με έχουν ρωτήσει 500 άτομα από εκείνη την ημέρα. Μπορεί να πέρασε και να μην την πρόσεξα», ανέφερε, ακόμη.