Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Ακόμα έχει πολύ δρόμο»

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από τον Βόλο ο Απόλλων Λάρισας που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Το αποτέλεσμα αυτό διατηρεί το προβάδισμα των δυο βαθμών της λαρισινής ομάδας από τους "κόκκινους" και πλέον στα επόμενα οκτώ παιχνίδια θα προσπαθήσει να διατηρηθεί στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα και να κερδίσει την άνοδο του στην Football League.

Το athleticlarissa.gr επικοινώνησε με τον τεχνικό του Απόλλωνα Σάκη Θεοδοσιάδη ο οποίος πάντα σοβαρός τόνισε ότι ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους στο σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Θεοδοσιάδη:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν παρότι μείναμε πίσω στο σκορ και μετά με 10 παίκτες δεν πτοηθήκαμε, κάναμε τεράστια προσπάθεια και δίκαια πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Τα κεφάλια κάτω συνεχίζουμε και πλέον στο μυαλό μας υπάρχει μόνο το επόμενο ματς με τον Θεσπρωτό».

Σε ερώτηση του athleticlarissa για το αν δέχεται ότι το σημερινό αποτέλεσμα ήταν ουσιαστικά μισό πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα δήλωσε:

«Όχι, όχι σε καμία περίπτωση. Ήταν ένας πολύ σημαντικός βαθμός, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, πρέπει να είμαστε σοβαροί στα οκτώ παιχνίδια που με έμειναν και με προσοχή να φτάσουμε στον στόχο μας».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ