Βαθμολογία

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για το Πανθεσσαλικό

Ο Απόλλων Λάρισας ολοκλήρωσε το Σάββατο (11/03) την προετοιμασία του για το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τον Ολυμπιακό Βόλου, την Κυριακή (12/03).

Μετά το πέρας αυτής ο τεχνικός των Λαρισαίων επέλεξε 19 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές που παίρνει μαζί του, για το ματς στην πόλη της Μαγνησίας. Στην αποστολή δεν μετέχουν οι τραυματίες Σουλίδης, Μηνάς, Κυριάκος, Σταυράκης, όπως και οι Γκουντρουμπής και Μάρκου.

Αντιθέτως επιστρέφουν ο τερματοφύλακας Γιάννης Φιρινίδης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι και ο Δαβίδ Ιβανίδης που εξέτισε την ποινή από την αποβολή του στο Κίτρος.

Απολύτως έτοιμος είναι και ο Marcello Penta που έθεσε τον εαυτό του, στην διάθεση του Σάκη Θεοδοσιάδη. Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας που έχει καταλύσει από το απόγευμα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο "Ιμπέριαλ" αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Φιρινίδη (Τ), Κουρδή (Τ), Παπαδόπουλο, Ανδρέου, Ιορδανίδη, Mutafchiyski, Σκούπρα, Γιαννακόπουλο, Καρακατσάνη, Penta, Ιβανίδη, Σάββα, Διβανέ, Manzano, Καμπέρη, Σαχινίδη, Αγρόδημο, Συράκο και Κολοβό.