Βαθμολογία

Ο Ζούκερμπεργκ θα γίνει ξανά μπαμπάς

Ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ και η σύζυγός του Πρισίλα θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, με τον ιδρυτή του Facebook να ανακοινώνει το χαρμόσυνο γεγονός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού. Ο Ζούκερμπεργκ μέσω της ανάρτησής τους ανέφερε πως δεν περίμενε αυτός και η γυναίκα του θα κάνουν και άλλο παιδί μετά την δύσκολη γέννηση της κόρης τους Μαξ. Αποκάλυψε, δε, πως η σύζυγός του θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

«Η Πρισίλα κι εγώ με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως περιμένουμε εάν ακόμη κοριτσάκι! Μετά την δύσκολη εμπειρία μας στη γέννηση της Μαξ, δεν ήμασταν σίγουροι τι να περιμένουμε ή αν θα μπορούσαμε να κάνουμε άλλο παιδί. Όταν η Πρισίλα έμεινε έγκυος ξανά, η πρώτη μας ελπίδα ήταν ένα υγιές μωράκι. Η επόμενη ελπίδα μου ήταν να είναι κορίτσι. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο δώρο από το να έχεις μια αδερφή και είμαι τόσο χαρούμενος που η Μαξ και το νέο μας παιδί θα έχουν ο ένας τον άλλον», γράφει στο ποστ του, μεταξύ άλλων.

«Μεγάλωσα με τις τρεις αδελφές και μου δίδαξαν πως να παίρνω μαθήματα από έξυπνες, ισχυρές γυναίκες. Δεν ήταν μόνο αδελφές μου, αλλά δύο από τις καλύτερες φίλες μου. Προχώρησαν γράφοντας βιβλία, αρίστευσαν στη μουσική, τον αθλητισμό, τη μαγειρική και την καριέρα τους. Μου έδειξε πώς να είμαι ανταγωνιστικός και να εξακολουθούμε να γελάμε μετά», προσθέτει ενώ στο τέλος της ανακοίνωσης αναφέρεται στις γυναίκες. «Είμαστε όλοι καλύτεροι άνθρωποι, λόγω των ισχυρών γυναικών στη ζωή μας - αδελφές, μητέρες και φίλες. Είμαστε ανυπόμονοι για το καλωσόρισμα της νέας μικρής και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ανατροφή μιας ακόμη ισχυρής γυναίκας», αναφέρει ο ιδρυτής του Facebook.