Βαθμολογία

Ρεβάνς... «νά ΄χαμε να λέγαμε»!

Δυναμικά επιστρέφει σήμερα (7/3) το Τσάμπιονς Λιγκ, με τις ρεβάνς σε Νάπολι - Ρεάλ Μαδρίτης και Άρσεναλ - Μπάγερν να πλαισιώνουν το πρόγραμμα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στον Ιταλία, οι «παρτενοπέι» υποδέχονται τη «Βασίλισσα» και ευελπιστούν στο «θαύμα» προκειμένου να συνεχίσουν στην διοργάνωση. Η Ρεάλ μπορεί να «καλύπτεται» από το 3-1 στο Μπερναμπέου, ωστόσο θέλει να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση με μια νίκη -όπως επεσήμανε και ο Ζιντάν- χωρίς να έχει «παρατράγουδα».

Επιστρέφουν οι Ρονάλντο, Μπέιλ και Μοράτα. Από τη στιγμή που το διπλό των «μερένχες» προσφέρεται σε αποδόσεις άνω του 2.30 δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω συζήτηση. Η Νάπολι μπορεί να έχει την ψυχολογία στα ύψη μετά το «διπλό» στο Ολίμπικο επί της Ρόμα, αλλά ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Ρεάλ που δείχνει να ανακάμπτει μετά και από το «ξέσπασμα» επί της Εϊμπάρ.

Διπλό αξίας, που έχει κάνει ουκ ολίγες φορές η Ρεάλ στο παρελθόν όταν δεν βρισκόταν σε «καλό φεγγάρι»...

Στο βροχερό Λονδίνο, η Άρσεναλ υποδέχεται την πρωτοπόρο της Μπουντεσλίγκα Μπάγερν, η οποία ουσιαστικά με μια καλή διαχείριση της αναμέτρησης και μόνο, μπορεί να προκριθεί χωρίς «πολλά-πολλά» μετά το 5-1 στην Γερμανία...

Η Άρσεναλ προέρχεται από την ήττα με σκορ 3-1 από τη Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα. Ένα αποτέλεσμα που δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερες εντάσεις, πέρα από όσες υπήρχαν στους «κανονιέρηδες».

Υπάρχει εμφανές θέμα στις σχέσεις του Αρσεν Βενγκέρ και του Αλέξις Σάντσες, ο οποίος έμεινε στον πάγκο στο ντέρμπι απέναντι στη Λίβερπουλ και είναι από τους λίγους που μπορεί να βρει με ευκολία δίχτυα για το σύλλογο.

Με δεδομένο την κακή ψυχολογία της Άρσεναλ και δη του Σάντσεζ αξίζει το N/G σε απόδοση άνω του 2.50. Σε συνδυασμό με το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά και την εικόνα της Άρσεναλ στο πρώτο ματς, όπου και ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να σκοράρει ήταν με το πέναλτι που κέρδισε, το N/G φαντάζει καλή επιλογή στη συγκεκριμένη απόδοση.

ΝΑΠΟΛΙ - ΡΕΑΛ 2
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ Ν/G

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ