Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Η πολυτιμότερη νίκη της χρονιάς»

Να σωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ήταν ο στόχος της Κέρκυρας και με το διπλό της Κυριακής (5/3) στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα ο στόχος της έχει επιτευχθεί σε σημαντικό βαθμό.

Αυτό είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη νίκη ως την πολυτιμότερη της χρονιάς για τους Φαίακες, ενώ εξέφρασε και την πεποίθηση ότι οι παίκτες του μπορούν να παίξουν ακόμη καλύτερα. Αναλυτικά:

«Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία γνωρίζαμε ότι παίζει κάτω από αρκετή πίεση. Σε εισαγωγικά ήταν σαν τελικός για την συγκεκριμένη ομάδα αυτό το παιχνίδι και γνωρίζαμε ότι θα είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες για να αποσπάσουμε κάτι θετικό. Θέλαμε να πάρουμε βαθμούς σήμερα γιατί θέλουμε να τελειώνουμε την υπόθεση παραμονή αρκετά νωρίς.

Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν καλή εικόνα, στο δεύτερο αλλάξαμε αρκετούς σχηματισμούς και ρισκάραμε. Θέλαμε να πάμε το παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι σήμερα. Ευτυχώς για εμάς πήγαν όλα καλά, τα παιδιά δείξανε αυτοπεποίθηση και θέληση για να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Αυτή τη νίκη θα την θεωρήσω την πολυτιμότερη νίκη της χρονιάς για την ομάδα μας. Είμαστε πάρα πολύ κοντά στο στόχο της παραμονής, δεν έχει τελειώσει όμως γιατί τα έχουμε δει όλα στο ποδόσφαιρο. Αν δεν σωθείς και μαθηματικά δεν μπορείς να πεις τίποτα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, επανήλθαμε σε καλές εμφανίσεις το οποίο ήταν και το ζητούμενο. Ευελπιστώ πως θα απελευθερωθούν ψυχολογικά και θα παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο ο οποίος είναι και ο στόχος μας εκτός από το να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή.

Εύχομαι στην ομάδα του Αστέρα να εκπληρώσει τον στόχο της ο οποίος είναι πλέον η παραμονή και να τον ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία».