Βαθμολογία

Χαραλαμπίδης: «Να βρούμε το φάρμακο»

Μία ακόμη ήττα, την έβδομη στη σειρά σε όλες τις διοργανώσεις, γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής (5/3) ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος προηγήθηκε κόντρα στη Βέροια αλλά έχασε με 2-1.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν μπορούσε να κρύψει τον προβληματισμό του και την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα και σημείωσε πως είναι αναγκαστικό η ομάδα του να ανακάμψει.

«Δύσκολες στιγμές για την ομάδα. Είναι κρίμα να ταλαιπωρείται έτσι ο Αστέρας. Δυστυχώς για ακόμα ένα παιχνίδι, πληρώνουμε τις στημένες φάσεις. Τι να εξηγήσω. Από τη ζώνη το αλλάξαμε σε man to man και πάλι δεν μπορέσαμε να βρούμε το τρόπο, ώστε να αποφύγουμε τα γκολ από τα στημένα. Πρέπει να βρούμε το φάρμακο για να ανακάμψει η ομάδα κι αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα, για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις».

Για τα γκολ που δέχθηκε ο Αστέρας από στημένες φάσεις: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Στη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις λέγαμε ο καθένας να έχει τον παίκτη του, αλλά δυστυχώς πάλι το πληρώσαμε».

Για τον αν αισθάνεται το βάρος του πρώτου προπονητή: «Δεν έχω θέμα πίεσης. Για να είμαι εδώ αυτή τη στιγμή, σημαίνει πως μπορώ να σηκώσω αυτό το βάρος. Πιστεύω πως κάνω καλά τη δουλειά μου και τα παιδιά προσπαθούν χωρίς όμως να υπάρχει αποτέλεσμα. Υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις, δύσκολο φεγγάρι, δεν μπορούμε να βάλουμε εύκολα γκολ κι όλα αυτά συντελούν στην κακή πορεία του Αστέρα μέχρι τώρα»