Βαθμολογία

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-0

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο «Δικέφαλος» δεν άφησε περιθώρια στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στην «καυτή» Τούμπα και κέρδισε με σκορ 2-0.

Στο 54’ ο Εβγέν Σάκχοφ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους «ασπρόμαυρους». Ο Ουάρντα εκτέλεσε το κόρνερ ο Μαλεζάς νίκησε τους πάντες στον «αέρα» αναγκάζοντας τον Λεάλι να διώξει με υπερένταση τη μπάλα, όμως ο προωθημένος Σάκχοφ, πήρε το… ριμπάουντ και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έβαλε… φωτιά στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ που μετά το γκολ του Σάκχοφ, ήταν καταιγιστικός, βρήκε τον δρόμο για να πετύχει και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Κρέσπο, Μάτος, Μαλεζάς (78' Λέοβατς), Βαρέλα, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Ουάρντα, Ενρίκε (65' Μυστακίδης), Κάμπος (72' Κάτσε), Πρίγιοβιτς.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Σισοκό, Ρέτσος, Μποτία, Φιγκέιρας, Ανδρούτσος (62' Μάρτινς), Ρομαό, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι (66' Μανθάτης), Ανσαριφάρντ (79' Καρντόσο).