Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Κλειδί το ματς στον Βόλο»

Χαρούμενος από την σημερινή (5/3) νίκη της ομάδας του Απόλλωνα εμφανίστηκε ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς με την Ρήγα Φεραίο.

Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας αφού ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα του Ρήγα τόνισε ότι η ομάδα δεν αγχώθηκε καθόλου στο σημερινό παιχνίδι στο οποίο ήταν καλύτερη, χαρακτήρισε από τα κομβικά ματς το επερχόμενο με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά σίγουρα όλα πλέον είναι κομβικά όπως άφησε να εννοηθεί, ενώ απάντησε και σε ερώτηση του athleticlarissa για τις επιστροφές και τις απουσίες ενόψει Ολυμπιακού Βόλου.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Θεοδοσιάδη:

«Καταρχάς να ευχηθώ στην ομάδα του Ρήγα Φεραίου και στον κ. Μπακάλη καλή συνέχεια και τα καλύτερα. Όσο για το σημερινό ματς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους, άλλη μια προσπάθεια στην φετινή σεζόν και πλέον έχοντας μπει στην τελική ευθεία η ουσία είναι οι τρεις βαθμοί. Πλέον κοιτάμε την επόμενη μέρα να ηρεμήσουμε και να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ξέραμε ότι σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και οργανωμένη αμυντικά, μια ομάδα με εμπειρία στην κατηγορία, είχαμε υπομονή δεν αγχωθήκαμε καθόλου παρότι δεν ερχόταν το γκολ και θεωρώ ότι στο 1-0 απελευθερωθήκαμε και η συνέχεια ήταν καλύτερη για εμάς. Δεν κινδυνέψαμε καθόλου, είχαμε ηρεμία και δικαίως ήρθε αυτή η νίκη.

Πλέον το ματς αυτό τελείωσε και κοιτάμε την επόμενη μέρα και το παιχνίδι στο Βόλο. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά, έχουν μείνει εννιά παιχνίδια, εννιά τελικοί και με πειθαρχία και συγκέντρωση να φτάσουμε στο τέλος. Ευχαριστώ πολύ και τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο και μας βοήθησε».

Σε ερώτηση για το επερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και αν το θεωρεί κομβικό για την συνέχεια είπε:

«Σίγουρα είναι ένα από τα κομβικά. Έχει πολλά παιχνίδια ακόμα, αλλά σίγουρα το ματς στον Βόλο είναι κλειδί για την συνέχεια. Σε ένα ωραίο γήπεδο με καλό αγωνιστικό χώρο και το αναφέρω αυτό διότι έχουμε ταλαιπωρηθεί φέτος από τα γήπεδα. Για μας δεν αλλάζει κάτι θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε να διεκδικήσουμε την νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και σε μια δύσκολη έδρα».

Σε ερώτηση του athleticlarissa για τις επιστροφές και τις απουσίες ενόψει Ολυμπιακού Βόλου δήλωσε:

«Μοναδική επιστροφή είναι ο Ιβανίδης. Από εκεί και πέρα ο Σουλίδης άρχισε να μπαίνει και αυτός δυναμικά στο κομμάτι και ίσως να προλάβει. Για τον Μηνά είναι δύσκολο να τον έχουμε διαθέσιμο για τον Βόλο. Σήμερα είχαμε ένα θέμα με τον Μαρτσέλο (σ.σ. Πέντα) το οποίο θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Ο Σαχινίδης είναι 100% έτοιμος».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ