Βαθμολογία

Ντόστανιτς: «Το παιχνίδι για εμάς ήταν ένα μηδενικό»

Κάκιστη ήταν η εικόνα της Βέροιας στη Λεωφόρο το βράδυ του Σαββάτου (4/3) με αποτέλεσμα ηττηθεί με το βαρύ 5-0 και να μείνει έτσι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας για άλλη μία αγωνιστική.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ράτκο Ντόστανιτς έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και μεταξύ άλλων είπε θα πρέπει να αλλάξουν μυαλά οι παίκτες του προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Αναλυτικά:

«Για εμάς ήταν μια πολύ άσχημη μέρα και ένας άσχημος αγώνας. Το είπα και μέσα στα αποδυτήρια στα παιδιά ότι αυτό το παιχνίδι για εμάς ήταν ένα μηδενικό, όπως είπα και στους παίκτες δεν πρέπει να το επαναλάβουμε ξανά. Πρέπει πάρα πολύ γρήγορα να αλλάξουμε το κεφάλι μας, το μυαλό μας αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Εγώ είμαι ο προπονητής, αναλαμβάνω την ευθύνη του σημερινού παιχνιδιού αλλά θα πρέπει να αλλάξουμε το μυαλό μας αν θέλουμε να μείνουμε στη Σούπερ Λίγκα».

Για την επιμονή της Βέροιας να παίζει με την άμυνα τόσο ψηλά: «Το βασικό είναι ότι εμείς δεν μπήκαμε από την αρχή του παιχνιδιού όπως έπρεπε να μπούμε. Δεν θέλω να σταθώ στις ελλείψεις που είχαμε που ήταν αρκετές αλλά δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο ματς. Θέλαμε να πιέσουμε ψηλά για να μην δώσουμε χώρους στον Παναθηναϊκό ώστε να βρουν με τις κάθετες μπαλιές και να κάνουν το παιχνίδι τους αλλά δεν τα καταφέραμε σε κανένα σημείο».