Βαθμολογία

Με 19 παίκτες ο Απόλλων για νέα νίκη

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (4/3) με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο την Κυριακή (5/3) στις 15:00 για την 21η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Μετά το πέρας αυτής ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης ανακοίνωσε και την αποστολή για το παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας (στο οποίο υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ) και στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Σουλίδης, Μηνάς, Φιρινίδης, αλλά και ο Ιβανίδης που αποβλήθηκε στον αγώνα με την Πύδνα στο Κίτρος, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Επίσης εκτός αποστολής έμειναν οι Γκουντρουμπής και Μάρκου για καθαρά λόγους τακτικής, ενώ επανέρχονται μετά από προβλήματα τραυματισμών ο Πλάτωνας Καρακατσάνης και ο Βούλγαρος Ράτκο Μουταφτσίσκι. Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει πλεον και ο Βασίλης Σαχινίδης που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, η οποία απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά την αποστολή του Απόλλωνα αποτελούν οι: Σταυράκης, Κουρδής, Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Ιορδανίδης, Μουταφτσίσκι, Σκούπρας, Γιαννακόπουλος, Καρακατσάνης, Πέντα, Κυριάκος, Σάββας, Διβανές, Μανθάνο, Καμπέρης, Σαχινίδης, Αγρόδημος, Συράκος, Κολοβός.