Βαθμολογία

Κάλεσμα του Απόλλωνα στους Λαρισαίους φιλάθλους

Η διοίκηση του Απόλλωνα ζήτησε από τους Λαρισαίους φιλάθλους, να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας του Σάκη Θεοδοσιάδη, για την άνοδο στη Football League.

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Λαρισαίοι φίλαθλοι, φίλοι του Απόλλωνα Λάρισας. Το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία. Δέκα αγωνιστικές έμειναν για την ολοκλήρωση του και σε αυτές οφείλουμε συντονισμένα όλοι όσοι θέλουμε να δούμε τον Απόλλωνα μας ψηλότερα, να κάνουμε ότι περνάει απο το χέρι μας για να πετύχουμε το όνειρο και τον στόχο της ανόδου.

Με την πίστη μας και την φωνή μας νομίζουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά, ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Να είμαστε κοντά στον προπονητή, στους ποδοσφαιριστές μας. Παρόντες σε κάθε παιχνίδι ειδικά μέσα στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Αυτή τη στιγμή ο Απόλλωνας Λάρισας όπως παραδέχονται υγιείς φίλαθλοι αλλα και αντίπαλοι, είναι σε επίπεδο πολύ πιο πάνω από την κατηγορία που αγωνίζεται.

Είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα-μοντέλο, ένα δυνατό σύνολο, που παίζει καλό ποδόσφαιρο και προσφέρει θέαμα στους φιλάθλους. Είμαστε βέβαιοι ότι η μεθοδική δουλειά που γίνεται στην ομάδα, είναι πολύ καλή, τα δείγματα της οποίας βλέπουμε από την αρχή της σεζόν.

Ο Απόλλων Λάρισας να είναι όλοι σίγουροι ότι έχει πολλά να δώσει ακόμη στο λαρισινό και κατ'επέκταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας δώσουμε όλοι μαζί την τελική μάχη, στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές, για να οδηγήσουμε τον Απόλλωνα Λάρισας εκεί που πανάξια δείχνει ότι αξίζει να βρίσκεται.

Με πίστη, δύναμη και όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ελάτε την Κυριακή στο γήπεδο Φιλιππούπολης στο παιχνίδι με τον Ρήγα Φερραίο, για να στείλουμε μέσα και έξω απο τον αγωνιστικό χώρο το μήνυμα, ότι ο Απόλλωνας είναι εδώ, είναι πιο δυνατός απο ποτέ και έτοιμος να κατακτήσει αυτό που του ανήκει.

Το χειροκρότημα στον προπονητή και τους παίκτες θα τους οπλίσει με δύναμη, για τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται. Θυμίζουμε ότι βάση της νέας στρατηγικής πολιτικής της διοίκησης, υπάρχει ήδη, γενική είσοδος μόνον 5 ευρώ για τους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας, που αφορά όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους, τόσο από την Θύρα 1, όσο και από την Θύρα 2 του γηπέδου Φιλιππούπολης. Ολοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».