Βαθμολογία

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με ΑΕΛ

Ανακοίνωση εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής (3/3) η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΛ στο AEL FC ARENA για την 23η αγωνιστική της Super League.

Η ηπειρώτικη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι έχει απαγορευτεί η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση στην Λάρισα και καλεί τον κόσμο της ομάδας να μην ταξιδέψει στην θεσσαλική πόλη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας, που θέλουν το Σάββατο  να ταξιδέψουν στη Λάρισα, για τα εξής:

Σύμφωνα με την απόφαση λήψης μέτρων τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 23ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΛ - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, «απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Η απόφαση σημειώνει επίσης σχετικά με τη διάθεση εισιτηρίων από την ΠΑΕ ΑΕΛ ότι «σε καμία περίπτωση δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε οργανωμένα και μεμονωμένα μετακινούμενους φιλάθλους της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966».

Καλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν το Σάββατο στη Λάρισα καθώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ούτε την ομαλή πρόσβαση τους στο γήπεδο, ούτε την ασφάλεια τους.