Βαθμολογία

Σε ανεξάρτητη εταιρεία το business plan του Mega

Σε ανεξάρτητη εταιρία αναθέτουν τώρα οι τράπεζες την κατάρτιση του business plan του MEGA. Ενώ επιμένουν να κρατούν δεσμευμένους τους λογαριασμούς και απλήρωτους τους εργαζόμενους που χαρακτηρίζουν «προκλητική και ανήθικη» τη στάση τους, να εισπράττουν τόκους, αδιαφορώντας για την επιβίωση των ανθρώπων που κρατούν όρθιο το κανάλι!

Την ίδια ώρα η εξόφθαλμη παρελκυστική στάση, τόσο των τραπεζών όσο και των μετόχων, προβληματίζει εντόνως τους εργαζόμενους που υποπτεύονται ότι πίσω από την τακτική των καθυστερήσεων κρύβεται – ενδεχομένως, προσπάθεια εξώθησής τους σε ακραίες μορφές αντίδρασης… με στόχο να οδηγηθεί ο σταθμός σε λουκέτο.

Και στη συνέχεια να προχωρήσουν σε εξωδικαστικούς συμβιβασμούς για «κούρεμα»… ίσως άλλο ΑΦΜ… ή οτιδήποτε που αυτή τη στιγμή δεν είναι ορατό! Πάντως ανεξάρτητα από αυτό οι διοικητικοί υπάλληλοι του καναλιού είναι αποφασισμένοι να κινηθούν ξανά νομικά εναντίον των τραπεζών, θεωρώντας όπως ήδη αναφέρθηκε και πιο πάνω, ανήθικο, αλλά και καταχρηστικό να εισπράττουν χρήματα, χωρίς να τους πληρώνουν!

enimerosi24.gr