Βαθμολογία

Κλαούντιο Μούρι: Με ένα όνειρο τρελό…

Ο Κλαούντιο Μούρι είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος στην ομάδα του Α.Σ. Βορειοηπειρωτών Λάρισας «Ο ΠΥΡΡΟΣ» που διαπρέπει στην Γ’ ΕΠΣΛ.

Βάσω Γκατζούλη

Έχει πολλά χρόνια στη χώρα μας, αν και ξεκίνησε από νεαρή ηλικία, η πορεία του επιφύλαξε να βρεθεί στο εξωτερικό και να διεκδικήσει το όνειρό του. Κάποια προβλήματα που είχαν να κάνουν με την υπηκοότητα δεν του επέτρεψαν ώστε να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο Κλαούντιο είναι αρκετά φιλόδοξος με καλά στοιχεία και προσπαθεί καθημερινά να βελτιώνεται.

Τα πρώτα του βήματα…

Ξεκίνησε από ηλικία εννέα ετών από τις ακαδημίες της Πελασγιώτιδας όπου έμεινε μέχρι τα δεκατρία του. Στη συνέχεια πήγε στην ερασιτεχνική ΑΕΛ με τεχνικό το Νίκο Βλαχούλη όπου και έμεινε δύο χρόνια.

Η Σουηδία στο δρόμο του και το άδοξο φινάλε

Όταν πήγε στη Σουηδία έκανε ατομικές προπονήσεις για έξι μήνες στις ακαδημίες ΑΪΚ Στοκχόλμης, όπου εκεί δούλευε σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο με προπονητή το Νίκο Ρόζερμπεργκ, πρώην επαγγελματία της Μάλμε.

Η επιστροφή του στην Ελλάδα… και ο «ΠΥΡΡΟΣ»

Δυστυχώς αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα όπου δεν είχε πολλές επιλογές, αφού το διάστημα που απουσίαζε ήταν μεγάλο και δεν είχε πολλές γνωριμίες. Μέσω κάποιου κοινού φίλου πήγε στον «ΠΥΡΡΟ» και ενσωματώθηκε με την ομάδα.

Θεωρεί πως εκεί γίνεται σωστή δουλειά, ο τεχνικός του είναι καλός, του δείχνει εμπιστοσύνη και προσπαθεί για ότι το καλύτερο.

Τα «τρελά» του όνειρα…

Το όνειρό του είναι να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο ποδοσφαίρου και όσο και αν ακούγεται τρελό, θέλει να προσπαθήσει να κάνει υπερήφανους τους γονείς του και τους φίλους του. Η ευχή του είναι να πετύχουν όλα τα παιδιά που ονειρεύονται τους στόχους τους και να προσπαθούν καθημερινά ώστε τα όνειρά τους να γίνουν πραγματικότητα.