Βαθμολογία

Χαραλαμπίδης: «Αποκομίσαμε κέρδη»

Η υπόθεση-πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος είχε ουσιαστικά χαθεί για τον Αστέρα Τρίπολης από το εις βάρος του 4-0 στη Λεωφόρο. Ωστόσο, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ανέφερε πως οι Αρκάδες δεν είδαν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό σαν αγγαρεία ενώ στάθηκε στα κέρδη που αποκόμισαν οι παίκτες του. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα:

Για τη ρεβάνς και τον αποκλεισμό: «Γνωρίζουμε ότι χάθηκε η πρόκριση στο πρώτο παιχνίδι. Δεν το είδαμε σαν αγγαρεία σήμερα. Θέλαμε να κερδίσουμε κάτι. Σε όλα τα παιχνίδια κερδίζεις από κάτι και εμείς έτσι το κοιτάξαμε. Αγωνίστηκαν μερικά παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, για να δούμε αν μπορούν να μας βοηθήσουν. Θέλαμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, ώστε να είναι αυτή οδηγός μας για το παιχνίδι της Κυριακής, με την Κέρκυρα. Δυστυχώς από μία αδράνεια, χάσαμε το παιχνίδι στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού. Είδαμε κάποια πράγματα, και μερικά παιδιά που θέλαμε. Τώρα από εδώ και πέρα δεν υπάρχει αύριο, καθώς είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγώνα της Κυριακής».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στη ρεβάνς με τον Αστέρα: «Αγωνίστηκαν ο Μπαστιάνος, ο Ευαγγέλου και ο Μακροστέργιος που είχαν καιρό να παίξουν και είδαμε τι μπορούν να κάνουν. Δεν έχουν την κατάλληλη εμπειρία αυτή τη στιγμή για να μας βοηθήσουν στα επόμενα παιχνίδια, αλλά εξετάζουμε σιγά σιγά για το αν μπορούν να τους υπολογίζουμε στο μέλλον».

Για τις επιστροφές των τραυματιών: «Ο Μπέρτος λογικά θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής, όπως και ο Κώτσιρας που θα γνωρίζουμε την κατάσταση του, σίγουρα, αύριο. Από την άλλη ο Ιγκόρ δεν νομίζω πως θα μπορούμε να τον υπολογίζουμε».